Premiera: Interviu bombă cu “managerul spiritual” al vedetelor: Andreas Stavarache
2021-01-23 21:32:55

Am stat de vorbă cu numerologul vedetelor și afaceriștilor din România. Andreas Adam Stavarache ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a mărturisit ce ne așteaptă în anul 2021 și ce vedete au nevoie de ajutorul său pentru a putea merge mai departe în viață fără probleme.

 

Printre vedetele de la noi care au trecut pragul celebrului numerolog și tarotist, se numără: Anamaria Prodan, Nicole Cherry, Emily Burghelea, Pepe, Christina Ich, Theo Rose sau Silvia Popescu.

“Țin cont de orice dată îmi spune Adam și din acest punct de vedere am avut rezultate. Andreas, ești cel mai tare! “ – Christina Ich
“Atunci când cunoști un numerolog bun ești mai atent decât ești la școală. Îți notezi tot.” – Pepe

 

Andreas, când a apărut pasiunea ta pentru numerologie și tarot?

Sincer să fiu din copilărie am avut atracție către științele ezoterice și inclusiv cele spirituale.

Din copilărie meregeam la biblioteca și citeam pe ascuns cărți de numerologie, mentalism, paranormal, chiromanție și tarot, îmi doream mult să îmi înțeleg misiunea, talentele și să îmi înțeleg mai mult evenimentele vieții.

Trăind într-o lume și situație în care eram constrâns să nu  îmi exprim cunoașterea pe care o acumulasem din cauza  faptului că oamenii asociază  știința ezoterică cu lucruri necurate,  a  rămas   o pasiune ascunsă pe care am păstrat-o de-a lungul timpului în mine.

 în 2016 am început să studiez profund numerologia și alte științe exacte,  și tot ce ține de  acest domeniu fascinant. Am învățat să mă exprim cu mai multă putere și încredere în societate.

 

Cum definești tu numerologia?

Numerologia este o unelata pe care o poți folosi pentru a vedea lucrurile mult mai exact.

Aristotel spunea: Numerele pot vorbi iar limabjul lor este numerologia.

Numerologia este o știință  din punctul meu de vedere , ce confirmă toate  tiparele create de Dumnezeu, plină de un simbolism vizibil pentru cine are ochii și mintea deschisă să vadă creația Lui Dumnezeu mai profund.

Numerologia are un sistem practic ușor de înțeles și utilizat, și poate fi folosită în toate domeniile .

Numai cei care sunt suficienți de curajoși să îi dea jos voalul  mistic pot înțelege profunzimea ei cu adevărat.

 

 Cine ți-a trecut pragul dintre vedete  dorind să-și afle destinul?

Multe vedete atât din România cât și din afară…
Mă recomandă că pâinea caldă. Dar dacă vreți să știți despre cele care și-au exprimat direct opinia publică, nu pot da nume tuturor vedetelor sau persoanelor influente care vin la mine.

Unele vor să aibă o viață privată privind acest aspect, iar eu întotdeauna respect acest lucru. Deci nu mă ispitiți să dau din casă și să îmi pierd modestia, nu voi da nume dacă ele nu doresc să facă publică întâlnirea cu mine.

 

 

Ce ne poți spune despre anul 2021 din punct de vedere numerologic?

Este „anul artiștilor”, anul în care toți artiștii vor învață să rupă barierele, să depășească această perioadă. Anul în care ei vor crea cel mai mult și vor avea rezultate vizibile spre sfârșitul anului.

Anul acesta se lucrează la cele mai interesante creații artistice din lumea filmului, muzicii, orice înseamnă creație, iar la anul se vor vedea foarte multe rezultate în acest sens.

Anul 2021 aduce pentru fiecare dorința de a rupe tăcerea, barierele și toate limitele puse de tot ce reprezintă justiția, puterea.
Nici anul acesta nu o să fie unul ușor, dar cu siguranță mult mai ușor și mai diversificat decât 2020.

Pentru România, anul 2021 universal va fi unul destul de încercat în anumite zone.

Le recomand oamenilor să călătorească anul acesta, să aibă legături cu starinatatea dacă vor o viață mai bună în  anul 2021.

Anul acesta vor avea succes doar acele persoane care vor învață să iasă din orice înseamnă  cadru și care vor fi deschise către schimbare și transformare.

Anul acesta este o bună oportunitate pentru agențiile de turism să se dezvolte  și inclusiv pentru  artiști, să aducă ceva nou în viață lor, să se reiventeze.

 

Numerologia este profesia ta de baza ?

Nu, sunt antreprenor în imobiliare și dezvoltator al conceptului Saint Andreas  Fashion House . Numerologia este o știință pe care eu  o utilizez în viața de zi cu zi  pentru îndeplinirea misiunii personale și pentru ai ajuta pe ceilalți să vadă și  să facă schimbări majore în viața lor.

 Care sunt abilitățile tale care te favorizează în comparație cu ceilalți numerologi?

Nu îmi place să fiu comparat decât eu în comparație cu eu de ieri sau de acum câțiva ani.

Să fiu sincer cu voi, și haideți să mă deschid mai mult față de voi, sunt un tip care se autocritică foarte mult. Deci faptul că am ajuns unde  sunt acum, dovește că am crescut mult. Posibil să fiu pe drumul cel bun, atâta timp cât lucrez cu oameni din înalata societate, având în vedere că eu mi-am depășit condiția  existențială, acum urmează doar să creez ceva nou și să fac istorie.. Către asta aspir… nu să mă compar cu ceilalți oameni sau numerologi.

Vreau să ajut cât mai mulți oameni și să construiesc cât pot de mult împreună cu cei care vor să îmi fie aproape.

 

 Ai un AS în mânecă?

Ambiția și urmărirea scopurilor de fi mai bun decât am fost ieri și de a uni cât mai mulți oameni.

 

Te raportezi doar la clineți din România?

Nu . Sunt o fire foarte deschisă și în ultima perioada a vieții au venit foarte mulți oameni și din afara țării. Se pare că sunt bine cotat pentru publicul din America și Anglia. Acum mă gândesc să îmi măresc orizonturile, dar îl lăsăm pe Dumnezeu să ne călăuzească pașii.

 

Care crezi că sunt vedetele care au nevoie de o ședință cu ține și de ce?

Nu știu… Nici nu vreau să dau nume…
Nu urmăresc  acest detaliu însă vin cele cărora le este necesar să evolueze să vadă viață dintr-o altă prespectivă, cele care caută rezultate vizibile și conștientizări reale ale sinelui și ale potențialui, cele care vor să alegă data lansării a unui proiect etc.

 

 

Unde te pot găsi cei interesați de a-și află destinul, karma, viitorul, trecutul?

În general sunt deschis către rețelele de socializare populare, instagram și facebook –  acolo îmi pot scrie și le răspund direct.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.