PREMIERA: Noul label, Vibe Drops Sound lanseaza prima piesa, "Cypher #1"
2017-01-09 19:45:31

Cativa tineri creativi, originali si cu un sound fresh de la “VIBE DROPS SOUND” au decis sa prezinte lumii noul lor proiect, publicand un video online insotit de prima lor piesa de prezentare.

Pe aceasta piesa deminumita de ei “Cypher #1”, o parte dintre artistii implicati in proiect, au incercat sa imbine diferite stiluri muzicale. Iar noi credem ca au reusit cu succes.

Am aflat de la ei, ca VIBE DROPS SOUND nu reprezinta doar un proiect muzical. Ei pregatesc diferite piese si productii care urmeaza a fi lansate, colaborand atat cu artisti locali dar si cu artisti internationali.

Asadar, Dj Take, Melisse, interpreta alaturi de care acesta a lansat doua piese “Iubire in ecou” si “Calling my name”, S.R.G. un cunoscut rapper din sfera underground al rappului romanesc, Shantz, Heat, Domino, Cojocaru Marina, Denisa Emilia, Anita Mihaies, Sabriana Diacov si multi altii si-au unit fortele pentru a infiinta acest label, “Vibe Drops Sound”, iar prima lor piesa o puteti asculta in premiera aici, la RADIO CRAZY!

https://www.youtube.com/watch?v=2BPEFAxJPcE&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *