Premiera Radio Crazy | Dj Magnum & Dj Lion si Deea Dee lanseaza summer hitul “O noapte de iubire” !
2016-06-10 14:01:28

A inceput vara, au inceput hiturile! Dj Magnum si Dj Lion impreuna cu Deea Dee, lanseaza primul lor single impreuna, intitulat “O noapte de iubire”. Piesa este una comerciala, in limba romana, de vara, cu un sound fresh, care se incadreaza perfect ca stare si mesaj in playlistul oricarui radio romanesc sau in cadrul oricarei petreceri, pe litoral si nu numai.

“O noapte de iubire”, este prima piesa lansata in aceasta formula de catre cei doi DJ, urmand ca in scurt timp sa apara si altele pe piata, atat in colaborare cu Deea Dee, cat si impreuna cu alti artisti din tara si din strainatate.

Piesa este compusa de cei doi DJ originari din Iasi si Vaslui, de versuri s-au ocupat Dj Magnum & Dj Lion, Deea Dee si ShyAna, mixingul si masteringul a fost facut de Alexandru Truta (Alex Tee) si Alexandru Serbu (Bolero) la Rolla 7 Production, iar artwork-ul a fost realizat de Deea Dee.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna, in premiera pe Radio Crazy, noul single semnat Dj Magnum & Dj Lion si Deea Dee, “O noapte de iubire”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *