Premiera Radio Crazy | Dj Magnum & Dj Lion si Deea Dee lanseaza “Ziua ta”!
2016-06-01 13:53:51

De 1 Iunie, ziua internationala a copilului, Dj Magnum si Dj Lion impreuna cu Deea Dee, lanseaza primul lor single impreuna, intitulat “Ziua ta”. Piesa este una comerciala, in limba romana, cu un sound fresh, care se incadreaza perfect ca si stare si mesaj in playlistul fiecarei petreceri sau in cadrul oricarei zile festive sau aniversare.

“Ziua ta”, este prima piesa lansata in aceasta formula de catre cei doi DJ, urmand ca in scurt timp sa apara si altele pe piata, atat in colaborare cu Deea Dee, cat si impreuna cu alti artisti din tara si din strainatate.

Piesa lansata sub egida HavannaMusic este compusa de cei doi DJ originari din Iasi, versurile fiind scrise de Mirela Zota (Rela Rox), mixing-ul si mastering-ul a fost realizat de Alexandru Truta (Alex Tee) si Alexandru Serbu (Bolero) la Rolla 7 Production, artwork-ul purtand semnatura lugojeanului Cristea Catalin (Massy).

Asadar, va invit cu mare placere sa ascultam impreuna in premiera o reusita colaborare intre Dj Magnum & Dj Lion si Deea Dee, “Ziua ta”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://youtu.be/_uVAyOvAU-A

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *