Premiile Grammy si-au desemnat castigatorii duminica, 5 februarie! Kendrick Lamar este unul dintre marii castigatori ai editiei cu numarul 65!
2023-02-06 16:42:56
Artistii Universal Music Group au fost prezinti la editia din acest an a premiilor Grammy, cea mai importanta gala de premiere din industria muzicala internationala.

Anul 2023 a venit cu show-uri live speciale de la Sam Smith, Kim Petras, Kacey Musgraves, John Legend, Lil Wayne, Jay Z, Stevie Wonder sau Quavo.
Daca Trevor Noah a fost gazda galei, printre prezentatorii premiilor s-au numar Shania Twain, Olivia Rodrigo, actrita Viola Davis, James Corden si multi altii.

Incepand cu ora 2:00 (ora Romaniei), pe scena din Los Angeles au urcat Kendrick Lamar, Taylor Swift, Sam Smith & Kim Petras, Samara Joy si multi alti artisti pentru a-si ridica celebrele trofee.

Kendrick Lamar a fost unul dintre cei mai nominalizati artisti ai seri, cu un total de 8 categorii in care a fost prezent, de la Albumul anului, la Cantecul anului, rapperul castigand 3 trofee, si anume Cel mai bun album rap (Mr. Morale & The Big Steppers), „Cel mai bun cantec rap” (The Heart Part 5) si „Cea mai buna interpretare rap”. In plus, romanul Sergiu Gherman a primit un trofeu Grammy pentru contributia avuta la albumul lui Kendrick, fiind unul dintre compozitorii pieselor „Auntie Diaries” si „Mirror”.

“Cel mai bun artist nou” a fost desemnata Samara Joy, care a primit si trofeul „Cel mai bun album vocal jazz”. Printre ceilalti castigatori ai serii se numara Taylor Swift (Cel mai bun videoclip:  All Too Well: The Short Film), Sam Smith si Kim Petras (Unholy – Cea mai buna interpretare pop a unui duo/grup), Wet Leg (Wet Leg – Cel mai bun album de muzica alternativa), Priscilla Renea (Hrs and Hrs – Cea mai buna interpretare R&B), Encanto (Best Score Soundtrack for Visual Media; Cea mai buna compilatie cu muzica de film; Cel mai bun cantec scris pentru un film, televiziune sau alte visual media – We Don’t Talk About Bruno) si altii.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.
La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultura prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzica din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *