Prezioso și Harris & Ford colaborează cu Shibui pentru Halo
2022-09-16 16:18:53

Prezioso și Harris & Ford colaborează cu Shibui pentru “Halo”. În urma colaborărilor sale cu Dimitri Vegas & Like Mike și R3HAB („Shooting Darts”) și Laurell („Havana”), DJ-ul și producătorul italian Prezioso își prezintă acum cea mai recentă piesă. Melodia aduce vara în orele suplimentare cu un imn de dans la care veți dori doar să cântați împreună.

Prezioso este unul dintre cei mai importanți și populari DJ și producători italieni de la mijlocul anilor 1990 și nu-i pasă de limitările genurilor când vine vorba de sunetul său. El amestecă elemente de dance, EDM și pop, se bazează pe atmosfera și energia publicului și arată o diversitate impresionantă a pieselor sale, care sunt celebrate pe ringurile de dans din întreaga lume! Cea mai cunoscută piesă este versiunea sa dance din 2015 a hitului din anii ’80 „The Riddle”, precum și hiturile populare dance-pop precum „Tell Me Why” și „Let Me Stay”. Single-ul său „Thunder” în colaborare cu Gabry Ponte și Lum!x a ajuns la 200 de milioane de stream-uri pe Spotify și a fost certificat cu discul de aur în Olanda, Belgia, Austria, Danemarca, Italia, Suedia, Norvegia și platină în Italia și Suedia.

Cu peste 500 de milioane de stream-uri, zeci de hituri în topuri și spectacole în toată Europa, HARRIS & FORD sunt printre cei mai căutați DJ și producători din zona vorbitoare de limbă germană. Duo-ul de DJ și-a dezvoltat sunetul într-un brand de-a lungul anilor și îl descriu drept un „crossover” din mai multe genuri. H&F impune cu un amestec colorat de Hardstyle, EDM, Psy-Trance și Eurodance. Cu peste 3 milioane de ascultători lunari, HARRIS & FORD sunt în prezent unul dintre cele mai de succes trupe austriece de pe Spotify. În calitate de producători și compozitori, cei doi vienezi lucrează în mod regulat cu elita lumii EDM.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *