Prima Dragoste lanseaza versiunea acustica a piesei Din partea ta: Voiam din tot sufletul ca el sa o auda
2022-01-27 20:17:00

I-a dedicat în totalitate o piesă, fără ca el să știe. Prima Dragoste lansează joi, 27 ianuarie, versiunea acustică a piesei „ Din partea ta”. Filmată într-un decor de poveste, la MARe (Muzeul de Artă Recentă din București), artista își cântă durerea din suflet în stilul specific.

„ Când am scris piesa asta, voiam din tot sufletul să o audă el, să știe ce simt, ceea ce s-a și întâmplat. Uram și adoram în același timp acest cântec. Prima dragoste mea a fost muzica. De la 4 ani fac muzică. Am început să scriu cântece, după ce am suferit din cauza prima iubiri “, povestește Prima Dragoste.

În vârstă de 19 ani, din Chișinău, Alexandra Cebotar este pregătită să dea peste cap topurile radiourilor din România. Un artist ca un sentiment, sensibilă și conștientă de calitățile sale vocale, Prima Dragoste face muzică pentru cei din jur, acesta fiind modul ei de a se exprima atunci când are o trăire intensă. Primul cântec al Alexandrei Cebotar, „ Scrisoare”, este compus în urma unei decepții în dragoste, din perioada liceului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *