Prima zi de HeyDay Festival, in imagini
2016-05-28 15:49:29

HeyDay, cel mai mare festival international de muzica tribute din Romania, organizat de creart, si-a deschis portile catre cele trei scene amenajate in Parcul Izvor, vineri, 27 mai.

Cu o prima zi plina de hituri cantate de unii dintre cei mai indragiti artisti ai tuturor timpurilor, pe scenele HeyDay s-au auzit “Buffalo Soldier”, “Back To Black”, “Don’t Cry”, “Where have you been” etc.

Vizi Imre a fost cel care a deschis festivalul, printr-un tribute adus lui Bob Marley, pe care il respecta si il admira, mai ales ca sunt nascuti in aceeasi zi, pe 6 februarie.

Prima artista internationala a fost Lioness, care ii aduce tribute artistei Amy Winehouse, reusind sa surprinda publicul prin gesturi, dans, voce si tinuta.

Dupa o sesiune de reggae si jazz, publicul s-a bucurat de hituri rock din repertoriul Black Sabbath, interpretate de Prefix TM, trupa romaneasca formata cu 30 de ani in urma.

Au urmat hituri AC/DC, readuse in fata publicul roman de trupa The Rock din Bucuresti. Pe langa voce si miscare scenica, The R.O.C.K. a surprins publicul si printr-un dans neasteptat din partea chitaristului, care a intrat foarte bine in rolul lui Angus Young.

Led Into Zeppelin, trupa tributara Led Zeppelin, a venit tocmai din Anglia pentru a pune in scena un playlist cu hituri clasice (“Stairway to Heaven”, “Babe I’m Gonna Leave You”).

HeyDay, “concertul imposibil”, a adus-o pe Rihanna Reloaded pe scena, imediat dupa Led Zeppelin, cu un show spectaculos, animat si de cele doua dansatoare ce au insotit-o.

The Guns N’ Roses Experience, trupa tribute Guns N’ Roses, a fost cea care a incheiat prima zi de HeyDay printr-un concert foarte apreciat de public, mai ales ca vocalistul formatiei a coborat de pe scena si a cantat alaturi de public piesa “Don’t Cry”.

Festivalul HeyDay continua cu hituri nemuritoare pe tot parcursul weekendului, in Parcul Izvor, intrarea facandu-se de la ora 12:00.Copiii in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit.

Pe langa muzica buna, participantii la festival isi pot face gratuit tatuaje cu artistii favoriti, pot viziona filme, se pot machia sau isi pot aranja coafura in stilul idolului lor. Mai mult decat atat, exista si o zona de gastronomie si de bauturi racoritoare. De asemenea, copiii vor avea un loc de joaca special amenajat, unde vor putea desfasura diferite activitati.

Biletele se gasesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7), iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate la fiecare intrare (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu).

28 mai 2016: The Doors Tribute – Red Cat Bone (RO), Elvis Tribute – Elvin Priestley (GB), U2 Tribute – The One U2 (IT), Whitesnake Tribute – Forevermore (RO), James Brown Tribute – Buzz D’Angelo (GB), Aerosmith Tribute – Aeroforceone (GB)

29 mai 2016: Pink Floyd Tribute – Speak (RO), Adele Tribute – J’Adele (GB), Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB), Metallica Tribute – Masterpiece (RO), Queen Tribute – The Vipers (IT), Michael Jackson Tribute – MJ MAGIC (GB)

Pe scena Stars vor mai urca astazi, 28 mai, 4 betze – Red Hot Chilli Peppers tribute, New Proscenium – Nightwish tribute, Jagers, Trupa 23, iar duminica, 29 mai, Victor Rojas – Gipsy Kings tribute, Four Dimensions – Ozzy Osbourne tribute, Theo and the Wristband – Frank Zappa tribute, When Violin Meets Guitar.

Va las mai jos cateva imagini. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *