Primele imagini cu Misha Miller din camp-ul creativ
2023-02-10 15:32:00
Săptămâna trecută Roton Music a organizat tabăra de creație muzicală dedicată Mishei Miller, artista care a schimbat fața muzicii dance internaționale.

 

Pentru că Misha își dorește să cucerească publicul din România, așa cum a făcut cu cel internațional, Misha s-a decis să lanseze piese în limba română. Pentru ca aceste lansări să fie remarcabile, echipa Roton Music a strâns într-o tabără de creație muzicală cei mai talentați compozitori și producători ai industriei muzicale românești.

 

La Transilvania Mansion din Brașov, într-un peisaj de basm, s-au reunit Misha Miller, Amedeo, Aria Moon, Alex Parker, Theea Miculescu, Vlad Cireșan, Eneli, Costin Bodea, Lucian Nagy, Florin Boca, Bastien. Timp de patru zile muzicienii au compus concomitent în trei studiouri. Misha Miller a trecut din studio în studio pentru a înregistra vocile pe fiecare piesă și pentru a adapta piesele la stilul ei muzical.

 

„Îmi place să-mi pun amprenta personală atunci când fac muzică, cred că fiecare artist are un trademark. Iar toți cei adunați în camp m-au susținut și au ținut cont în fiecare piesă de asta.” povestește Misha.

Colaborarea dintre muzicieni s-a finalizat cu peste 15 cântece, toți cei prezenți fiind încântați de realizările lor, dar și de energia creativă care s-a format între ei.

 

Alex Parker spune că “cel mai mult la camp mi-a plăcut că ne-am strâns aici ca să facem muzică pentru un prieten, dar și pentru că ne-am focusat toți, în același timp, pe același lucru. În acest camp am cunoscut și oameni noi, ceea ce este un avantaj pentru că aceste persoane pot fi chiar piesele lipsă din puzzle-ul tău de creație muzicală”. Iar despre Misha Miller, pe care a cunoscut-o în 2017, spune că este “educată, muncitoare și foarte organizată”.

 

“Misha este muncitoare și luptătoare, nu se plânge de nimic, iar în camp-ul în care ne-am întâlnit, deși am avut niste sesiuni deja stabilite, am umblat toți din studio în studio și am schimbat idei. Cu toate că a fost organizat de Roton, s-au integrat perfect creatori de la alte label-uri. Acest camp ne dovedește că în muzică nu ar trebui să existe rivalități și că ar fi bine să lucrăm mai mult împreună. Într-un camp de muzică am fost activat și menținut în activitatea asta de creație departe de tot ceea ce te-ar putea distrage – de la social media sau activitatea de zi cu zi – iar în piese se simte deconectarea de la tot ceea ce este acasă.” – Bastian, producător muzical.

 

Amedeo povestește că în acest camp dedicat Mishei și-a ieșit din zona lui de confort pentru a lucrat piese și în limba engleză, la cererea expresă a Mishei care a dorit să aibă și câteva piese pentru publicul ei internațional.

 

Scopul acestui camp a fost atins. Aici se adună oameni care nu s-ar întâlni în mod normal în București, tocmai de aceea combinațiile pe care le-am făcut aici între compozitori, textieri sau producători, sunt extrem de interesante. Ele nu s-ar fi întâmplat în afara campului”

 

La plecare din camp Vlad Cireșan a spus: ” Misha este un artist talentat și un prieten foarte bun. Este și foarte amuzantă. Mi-a plăcut mâncarea și muzica și cred că e avantajos să iei parte la un camp pentru că așa ne cunoaștem mai bine și putem să interacționam mai mult, putem să ne considerăm chiar o familie.”

 

“Mi-au plăcut oamenii cu care am trăit această experiență, ne-am inspirat unii pe alții, ne-am cunoscut mult mai bine ca muzicieni. E bine când se face un camp pentru că toată lumea se focusează doar pe muzică, departe de problemele de zi cu zi, de trafic sau altele. A fost super frumos aici si o bucurie să facem muzică cu și pentru Misha care este un om frumos și talentat.“– spune si Eneli

 

Theea Miculescu a fost încântată de participarea la camp: “Misha este foarte simpatică, mult mai simpatică decât pare și o vede lumea, este prietenoasă și foarte frumoasă, iar eu cu ea m-am înțeles foarte bine din punct de vedere muzical, din prima, inexplicabil. Este foarte bine că ne-am întâlnit în afara Bucureștiului pentru că aici suntem toți la un loc și putem face schimb de idei mult mai ușor unii cu alții. În Bucureștiu nu am fi reușit să lucrăm împreună din cauza programului aglomerat.”

 

Misha la finalul celor patru zile de camp: “Le mulțumesc prietenilor care au răspuns invitației și au lăsat totul ca să participe la această experiență. Mi-am dorit ca în acest camp să vină  oameni cu care am o conexiune puternică și pe care îi apreciez pentru talentul lor. Le mulțumesc pentru pasiunea, dedicarea de care au dat dovadă în aceste zile și pentru atmosfera frumoasă pe care am creat-o împreună. Cred ca ne-am atins scopul, a fost provocator pentru mine să fac piese în română și abia aștept să le auziți.”

 

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *