Primul concert al trupei TRAFFIC STRINGS din anul 2017 va fi duminică, 26 Februarie ora 19:00, la Sala Radio din Bucureşti
2017-02-01 21:58:52

Alternând diferite genuri muzicale, TRAFFIC STRINGS va oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emotionale, aducând în premieră piese noi, introduse recent în repertoriul grupului.

Parcursul muzical va cuprinde în derularea sa lucrări începând cu dinamicul tango argentinian reprezentat printre altele de celebrele La Cumparsita şi Parfum de femeie, dar mai ales de Roxanne a lui Sting prezentată în varianta originală, de tango, atingând apoi virtuozitatea debordantă a muzicii clasice din fantezia Carmen concepută de Pablo de Sarasate. Programul serii se va completa cu atmosfera lejera şi relaxantă a muzicii lui Erik Satie, precum și cu piese ale renumitului compozitor de muzica de film, Ennio Morricone.

Nu rataţi acest concert, TRAFFIC STRINGS vă va transmite o stare de bine, iar viaţa va fi mai frumoasă deoarece veţi dobândi mai multă bucurie şi speranţă.

“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic” .

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau Tango , TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă”.

“TRAFFIC STRINGS practica o muzica care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si tango , jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros”.
“De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta” .

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a salii Radio tel: 021 303 14 28 si 021 314 68 00
Reteaua de librarii Humanitas Carturesti si Diverta de asemenea in Carrefour si benzinariile OMV

On Line la : http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-traffic-strings-bucuresti-sala-radio-452374/event.html si https://www.bilete.ro/traffic-strings

Pret Bilete

Cat 2: 55 lei
Cat 1: 65 lei
Vip: 75 lei

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să luați parte la concert, apoi vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

DEMO:

Tango:

Michelangelo70

Buenos Aires hora 0

Liber Tango


Tango Jalousie:

Clasic:
A. Vivaldi: La Tempesta

G. Enescu: Romanian Rhapsody

Pop:

James Last Lonley Shepherd

Mixed:

W.T.Mifune: Sudamericanishe Seitensprunge

Jazz& Rock

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *