Proconsul lansează piesa și videoclipul “În lumea ta”
2024-02-13 20:49:29

Știi acea perioadă frumoasă în care grijile nu existau? Ei bine, Proconsul ne îndeamnă să ne oprim o secundă și să ne amintim cu melancolie de vremurile în care visurile întotdeauna se împlineau. “În lumea ta” ne poartă printr-o stare nostalgică, dar în același timp transmite mesajul unei iubiri sincere, devotate, eterne.

Compus de către Andra Brebu, Cireșan Vlad, Marin Bogdan Miha “În lumea ta” este o dedicație de iubire necondiționată, care te poartă într-o călătorie sonoră din trecut, cu un vibe nostalgic care îți atinge direct inima.Versurile creează o atmosferă sensibilă care te conduce spre o lume unde dragostea și durerea se contopesc într-un mix sonor delicat. Esența unei iubiri profunde și durabile, genul de poveste în care dragostea te face să simți fiori de bucurie în suflet.

 

Videoclipul regizat de Emanuel Petrut îi are ca protagoniști pe actorul Cornel Ulici alături de Alice Ulici, în rolurile a doi tineri îndrăgostiți care se bucură de fiecare moment petrecut împreună ca și cum ar fi ultimul.

 

Single-ul „În lumea ta” va putea fi ascultat live pe 7 martie, la Sala Palatului, în cadrul concertului aniversar Proconsul 25.

 

„În lumea ta” este disponibilă pe Youtbe, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *