Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului
2024-04-22 21:52:33

Haideți să clădim împreună o familie în care să discută sincer TOT Adevărul Despre Droguri!

 

Vă invităm să participați, miercuri, 24 aprilie,  ora 14.00, Sala de Spectacole – CCS Craiova, la evenimentul „FĂRĂ BARIERE – Tot adevărul despre droguri”. O campanie de conștientizare, privind tot adevărul despre droguri, creată și susținută de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în colaborare cu Teen Challenge și Uniunea Europeană.

Vor lua cuvântul foști consumatori, specialiști din domeniu, reprezentanți ai instituțiilor locale.Din partea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, va participa Doamna Ministru Natalia-Elena INTOTERO

Scopul campaniei este acela de a crea un instrument de prevenție în consumul de droguri, conștientizarea efectelor dăunatoare ale consumului și facilitarea solicitării de ajutor, contribuind astfel la reducerea incidenței consumului de droguri.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse implementează Proiectul ”Generație fără bariere – Suntem altfel” finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene în perioada martie -mai 2024.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *