Pyroblast cântă despre Albă ca Zăpada zilelor noastre în cel mai nou clip al trupei 
2022-05-13 22:15:00

Pyroblast aduce în playlist-uri „Albă ca Zăpada”, o poveste muzicală fresh, despre iubirea aceea adolescentină, super pasională, care se stinge la fel de repede precum se aprinde. Adolescența vine cu amintiri, momente cool, dar și timiditate, mai ales atunci când vrei să îi trezești interesul fetei de care îți place. Cu muzica și versurile compuse de către cei patru membri Pyroblast, „Albă ca Zăpada” este declarația pusă pe note muzicale a adolescentului care nu își poate lua gândul de la tipa frumoasă pe care a întâlnit-o la liceu sau poate chiar în autobuz, în parc sau la supermarket.

„Îmi plăcea de o colegă de facultate, în anul întâi. Dădeam cu aspiratorul într-o zi. Mă gândeam la ea. Când fac duș sau curățenie compun cel mai bine. Aveam chef să compun ceva edgy rău de tot, Camp Rock gen. Mă gândeam cât îmi place de fata asta dar nu vreau nimic serios cu ea. Nu pot să zic că eram îndrăgostit, eram intrigat de fata asta. Mi-a venit în cap linia «vreau să mă zgârii pe spate și să ne îmbătăm la noapte» și m-am gândit «e perfect». E quirky, tiktokable, ușor de reținut, și spune exact ce simt. Din punctul ăla am terminat melodia în 15 minute. E o melodie care sperăm să dea startul la vară :)”, povestește Cristian Robe, solistul trupei Pyroblast.

Cristian Robe, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârcă și Petru Aldea sunt cei patru tineri artiști care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH, compun și pregătesc deja foarte multe surprize. Pyroblast a lansat primul single în urmă cu aproape cinci ani, iar de atunci au urmat piese precum „invită-Mă la dans”, „Get You Low” și „O noaptE în Anglia”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *