Pyroblast cântă pe 31 iulie la Quantic Pub, alături de Solomon, Dany Coca și Alex Bittman
2022-07-30 00:06:07

După ce a lansat piese precum „O noapte în Anglia”, „la fEreastra ta” sau „albă cA zăpada”, Pyroblast concertează pe 31 iulie, în cadrul unui eveniment special, trap-rock la Quantic Pub. Alături de trupă vor urca pe scenă și alți artiști precum Solomon, Dany Coca și Alex Bittman.

„Revenim pe scenă după un an. Simt că am fost ținuți ca taurii în cușcă iar acum o să ni se dea drumul. O să fie un eveniment cu totul și totul special. Pe lângă evenimentul în sine, adunarea asta înseamnă o comuniune între două culturi. De la mic la mare, de la rockeri la trapperi, de la maneliști la oameni care ascultă muzică clasică, am pregătit un spectacol care va intra pe sub pielea oricărui tip de public. Credem că e foarte important ca spectatorul să plece acasă cu ceva. Nu ceva fizic, material, ci sufletesc. Noi vom fi mulțumiți dacă oamenii pleacă acasă de la concertul nostru și se vor gândi: «Chiar simt că a trezit ceva în mine concertul ăsta.»”, povestește Cristian Robe, solistul Pyroblast.

Recent, Pyroblast a lansat „Daca trapperii ar fi rockeri”, o piesă fresh, cântată într-o manieră deosebită, ce caracterizează stilul original al băieților.

Mihai Ghiocel, Cristian Robe, Bogdan Tăbârcă și Petru Aldea sunt cei patru tineri artiști care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH, compun și pregătesc deja foarte multe surprize. Pyroblast a lansat primul single în urmă cu aproape cinci ani, iar de atunci au urmat piese precum „invită-Mă la dans”, „Get You Low” și altele.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *