Quarterhead a lansat Farewell
2023-03-24 15:33:47

Quarterhead a lansat “Farewell”. Ca a doua lansare în acest an, după „Major Lazer”, scriitorii, producătorii și duo-ul de DJ, premiați cu aur, platină și diamant, aduc împreună cu „QUARTERHEAD – Farewell” o piesă de dans pop plină de energie și cu un mesaj puternic.

Disponibil pe toate platformele de streaming digital din 24 martie, „QUARTERHEAD – Farewell” aduce o melodie perfectă pentru a saluta începutul oficial al primăverii. După ce a încheiat un 2022 de succes cu peste 73 de milioane de stream-uri doar pe Spotify în peste 183 de țări, duo-ul compus din Josh Tapen și Janik Riegert s-a întors.

„QUARTERHEAD – Farewell” vine să urmărească hype-ul hit-ului mondial al duo-ului „Head Shoulders Knees & Toes”, împreună cu Ofenbach și Norma Jean Martine, care până acum a acumulat peste 500 de milioane de stream-uri pe toate platformele. Aceeași melodie care i-a pus în Spotify Global #50, US Billboard Hot Dance #21 și a făcut ca duo-ul reprezentat de Virgin Records să ajungă pe locul 8 în topurile radio europene.

DJ-ii au câștigat relevanță în industrie nu numai prin împărțirea scenei cu nume mari precum Robin Schulz, Regard sau James Hype, ci și prin colaborarea în melodii și producții cu artiști precum Felix Jaehn, Alle Farben și CheatCodes, printre alții. Propunând o combinație talentată și explozivă în scena muzicii electronice de dans, cariera lui QUARTERHEAD continuă să evolueze și această lansare face parte din această dovadă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *