Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa Is It Love
2022-04-16 10:23:00

Quarterhead face echipă cu Camylio pentru piesa “Is It Love”. Colaborarea prezintă vocea texturată a lui Camylio, care captivează ascultătorul cu fiecare secundă ce trece.

Să scriem un imn de club cu un sentiment de tristețe a fost pe agenda noastră de multă vreme. Când am ajuns în studio cu Daniel Schulz, toamna trecută, am știut că este timpul să încercăm. Cântecul este despre cel mai puternic sentiment din lume: dragostea. Iar felul în care Camylio și-a exprimat vocea a fost potrivirea perfectă cu melodiile și versurile”, a declarat Quarterhead despre colaborare.

Quarterhead este un duo de DJ-i / compozitori / producători premiat cu discul aur și platină, format din multi-instrumentiști Josh Tapen și Janik Riegert din Germania. Lucrările lor includ cântece și producții cu Cheat Codes, Ofenbach, Robin Schulz, ATB, HUGEL, Felix Jaehn, Ella Henderson, Lum!x, Alle Farben, KIDDO, Juan Magan, ILIRA, Benjamin Ingrosso și mulți alții.

După ce a produs și cântat pe hitul internațional al lui Lum!x „The Passenger” (care acum are peste 100 de milioane de stream-uri pe toate platformele) la începutul anului 2020, duo-ul a lansat hit-ul „Head Shoulders Knees & Toes”. De la lansare, a acumulat peste 500 de milioane de stream-uri pe toate platformele, multiple discuri de platină și aur în majoritatea țărilor europene. Cu peste 52 de săptămâni în Top 50 din topurile radio germane, HSKT o clasează acum drept una dintre cele mai bune melodii radio de la începutul anilor ’20.
Îmbrăcat într-o cămașă neagră clasică pe un fundal întunecat, Camylio se sprijină în microfon, apăsă pe fildeșul tastaturii și cântă cu suficientă pasiune și putere pentru a ridica lumea în picioare. Este o scenă destinată unui stadion, dar el se află în dormitorul lui, încadrat de o cameră de pe un smartphone, dar a transmis unui public de milioane pe rețelele sociale. De-a lungul anului 2021, a evoluat astfel într-un ritm amețitor și a apărut în liniște ca un fenomen renumit pentru o voce care înregistrează Scala Richter. Pentru cea de-a 16-a aniversare, părinții lui i-au permis să aleagă fie „o mașină, fie un laptop”. Din fericire, a ales-o pe cea din urmă, petrecând nenumărate ore învățând cum să producă. În noiembrie 2020, și-a lansat contul de TikTok postând câte un videoclip zilnic. A atras atenția Republic Records și a semnat cu casa de discuri. După ce a zguduit internetul, cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul din New York, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat în mod corespunzător cu o serie de single-uri și EP-ul său de debut „ all the songs i used to love”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *