QUAVO X TAKEOFF lansează US VS THEM, feat. GUCCI MANE
2022-07-29 18:09:31

Oferind genul de imn specific Atlantei, care mișcă întreaga cultură, superstarurile nominalizate la premiile GRAMMY® si premiate cu discul de multiplatină, Quavo și Takeoff lansează un nou single și videoclip intitulat „Us Vs Them”, alaturi de Gucci Mane.

Vizualul însoțitor alternează între scene dintr-o parcare și pe un teren de baschet, în timp ce artificii plouă din tavan, care izbucnesc cu o energie de neconținut.

Materialul sosește pe urmele „Hotel Lobby”, care a generat deja 22,8 milioane de vizionări pe YouTube pentru videoclipul muzical inspirat de Fear and Loathing in Las Vegas și 110 de milioane de ascultari pe toate platformele. Billboard a proclamat: „’Hotel Lobby’ impresionează printr-o camaraderie naturală pe care membrii au demonstrat-o la primele lor mixtapes, deoarece Takeoff se ocupă de fluxul mai dens și Quavo punctează cu bucurie fiecare al cincilea cuvânt cu un alt ad-lib.”

Takeoff a renunțat recent la „Crypto” cu Rich The Kid. A strâns deja peste 22 de milioane de ascultari pe toate platformele și 6 milioane de vizionări pe  YouTube. HYPEBEAST a proclamat, „noul single îl vede pe rapperul Migos îmbrățișându-și dragostea pentru criptomonedă și averea pe care i-a adus-o.”

Între timp, Quavo a lanat intensul „Shooters Inside My Crib”, cu 23 de milioane de stream-uri pe toate platformele și 7,8 milioane de vizualizări la videoclipul oficial. Prezentat printre „Soundsystem 50″, a observat High Snobiety, „Quavo patinează peste ritmul produs de Ayo-B, tachinandu-ne fără efort despre un proiect viitor”. REVOLT a adăugat: „’Shooters Inside My Crib’ vede starul din North Atlanta ca armonizează despre luptele trecute și succesele actuale.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *