Quinn XCII face echipă cu Big Sean pentru Common
2022-09-25 12:42:14

Quinn XCII face echipă cu Big Sean pentru “Common”. Reprezentând Michigan cu mândrie, piesa unește doi dintre cei mai dinamici artiști din Detroit.

Despre cântec, Quinn XCII spune: „Ca artist născut și crescut în Detroit, Big Sean a fost întotdeauna o mare inspirație și să lucrez cu el a fost un vis al meu. Când am făcut „Common”, am știut imediat că este special și că Sean va fi completarea perfectă. A fost uimitor să lucrez cu el, să filmez videoclipul și să construim o relație.”

„Common” urmează cel mai recent single al lui Quinn XCII, „Backpack”, lansat luna trecută. Imnul de sfârșit de vară conține un videoclip ironic, cu Yung Gravy, Zach Sang, Y, Kevin Langue și mulți alții.

„Backpack” și „Common” au pregătit scena pentru muzică nouă care va veni anul acesta de la Quinn XCII. Înainte de această lansare, el a lansat la albumul său din 2021, Change of Scenery II, care a debutat pe locul 1 în Apple Pop Charts și în topul albumelor de debut al Spotify din SUA. Catalogul său a adunat până în prezent peste 2,5 miliarde de stream-uri globale și include 1 RIAA Platinum și 6 RIAA Certified Gold Singles. Ca să nu mai vorbim că a vândut nenumărate turnee, inclusiv spectacole la emblematicul Radio City Music Hall din New York City, The Greek Theatre din Los Angeles și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *