R.I.O lanseaza Je Ne Sais Pas: dragoste, pasiune si energie intr-o singura piesa
2022-12-13 19:24:27

R.I.O lansează „Je Ne Sais Pas” și ne introduce într-o poveste de dragoste plină de pasiune și dorință, chiar dacă, în cele din urmă, se dovedește a fi vorba despre o poveste neîmplinită.

 

„Je Ne Sais Pas” este o piesă care aduce cu ea o mulțime de emoții, fără să uite, însă, energia cu care duoul R.I.O ne-a obișnuit prin fiecare lansare.

 

Un duo care vine la pachet cu un stil care nu poate fi confundat, R.I.O oferă o paletă largă de emoții prin care ne plimbă, alături de ritmurile vibrante, gata să schimbe ziua.

 

Ritmuri energice, voce puternică, poveste sensibilă și, în fond, vibrații care pot transforma orice piesă în hit, acestea sunt ingredientele pe care le veți regăsi în ultima melodie semnată R.I.O.

 

R.I.O este un duo de DJ și producători, format din Yann Peifer (aka Yanou) și Manuel Reuter (aka Manian). R.I.O și-a făcut debutul în industria muzicală în 2007, devenind rapid o apariție importantă pe scena muzicii dance. De altfel, piesa „Shine On” s-a aflat pe locul opt în Franța și pe locul 10 în Suedia, în timp ce „Turn This Club Around” s–a aflat în top 5 în Germania și Austria.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *