R3HAB lansează single-ul Sway My Way, alaturi de cântăreața/compozitoarea australiană, Amy Shark
2022-06-14 17:19:25

Producătorul multi-platină, R3HAB, își unește forțele cu una dintre cele mai formidabile cântărețe/compozitoare din Australia, Amy Shark, pentru „Sway My Way”, o interpretare organică a renumitului cântec al lui Runga – „Sway”.

Noul single marchează o plecare creativă de la stilul de muzică de dans cu energie înaltă de la R3HAB, cu o senzație mai relaxată. Călărind pe instrumentele organice și vocea cristalină a lui Shark, cei doi artiști creează o energie sonoră cathartică și emoționantă care încă aduce un omagiu versiunii originale.

„Sway My Way” urmează recenta lansare bilingvă a lui R3HAB – „Turn The Lights Down Low” cu Timmy Trumpet și cântărețul NINEONE#.

„Fiecare înregistrare dezvăluie o nouă fațetă a artistului din spatele lui. „Sway My Way” ar putea surprinde pe unii ascultători, deoarece are o senzație mai organică și mai dezgolită decât multe dintre mei. single, dar îmi place dinamica pe care o aduce. Amy este o artistă incredibilă și este o plăcere să lucrez cu ea și sunt atât de bucuros că m-a ajutat să dau viață acestui cântec.” – R3HAB

“Am o mulțime de familie din Noua Zeelandă, așa că, în mod natural, am crescut iubind-o pe Bic Runga, iar melodia ei “Sway” a fost una pe care am iubit-o atât de mult.” – Amy Shark

Multi-Platinum DJ-ul și producătorul Fadil El Ghoul, mai cunoscut sub numele de R3HAB, și-a deschis drumul prin muzica dance în ultimii cincisprezece ani. De la remixurile sale inovatoare pentru Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, până la imnuri precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby”, certificate cu platină, si colaborările sale cu Ava Max, ZAYN, Luis Fonsi, Sean Paul și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai avansați artiști din joc.

Munca sa a adunat până în prezent peste 8 miliarde de stream-uri, inclusiv 1,1 miliarde doar în 2021. R3HAB continuă să evolueze și să-și diversifice sunetul lucrând cu artiști de pe tot globul, depășind granițele muzicii dance pe măsură ce colaborează în genuri și limbi diferite. El este unul dintre primii 200 cei mai ascultați artiști de la Spotify, s-a clasat pe locul 12 în topul prestigiosului DJ Mag Top 100 DJ și a câștigat peste 70 de certificate de aur și platină.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *