R3HAB și Timmy Trumpet aduc în România piesa 911!
2020-05-29 17:43:52

Doi dintre cei mai cunoscuți și premiați DJ și producători muzicali din lume, R3HAB și Timmpy Trumpet, lansează în România 911, un imn al verii și al distracției. Este o piesă plină de energie, care dă o stare de bine și aduce atmosfera de festival mai aproape.

DJ-ul Fadil El Ghoul (R3HAB) este unul dintre cei mai apreciați DJi olandezi, stilul său fiind unul inconfundabil. De-a lungul timpului, a lansat single-uri aflate în topurile din întreaga lume și remixuri pentru artiști precum Rihanna, Calvin Harris și Lady Gaga, a avut turnee internaționale importante și face parte din topul realizat de DJ Mag.

Timmy Trumpet este fără îndoială unul dintre cei mai explozivi performeri din muzica electronică și ocupă locul 13 în top 100 DJ Mag. În ultimii ani a fost nelipsit de pe scena marilor festivaluri din lume, setul său din 2017 de la Tomorrowland fiind cel mai urmărit set din toate timpurile de pe canalul oficial de YouTube. Timmy are sute de show-uri în fiecare an și zeci de mii de bilete vândute, fiind unul dintre cei mai apreciați muzicieni. “Există doar două tipuri de muzică pentru mine, muzică bună sau rea. Din fericire, eu fac muzica bună!”, spune Timmy Trumpet.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *