Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Alexandra Ungureanu: Simt magia acestei perioade daca sunt impreuna cu cei dragi, indiferent de loc
2021-12-25 21:35:53
  1. Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Buna, elfule!:) Nu ne-am mai auzit demult.

Cred ca anul asta am fost exagerat de cuminte si nici asa nu e bine:)) Asa ca nu am pretentii exagerate in materie de cadouri, imi doresc sa primesc piese foarte bune de la producatori super fresh, pentru la anul. Si sa ma mut cat mai repede la mine acasa, sa fie gata odata mobila pentru apartamentul meu. Ah, si un telefon nou:))  E mult?

 

  1. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Pai si eu ii calc pe urme, si nu prea imi mai amintesc:)) Ce stiu cu siguranta e ca in ultimii ani am pregatit mereu piese de iarna sau de sarbatori, in asteptarea lui. Fie de inspiratie folclorica sau piese originale, sunt mandra de repertoriul meu din zona asta si nu stiu de ce am tendinta sa cred ca si Mosului i-a mers la suflet.

 

  1. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Eu zic ca-i prinde bine misterul, sa nu renunte la discretie. Mai ales acum, ca am vazut foarte multi vizitatori din zona VIP in Laponia, cred ca va fi destul de agitat in aceasta perioada. Eu propun sa schimbe domiciliu intr-o tara mai calduroasa, imediat dupa Craciun, si sa intre intr-o vacanta binemeritata.

 

  1. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Pentru mine, Craciunul e legat de familie, si simt magia acestei perioade daca sunt impreuna cu cei dragi, indiferent de loc. Evident ca e frumos sa fie zapada afara, foc in soba/semineu/calorifer si mancare buna pe masa, dar iubirea si linistea sunt peste toate celelalte si fac parte din spiritul sarbatorilor.

 

  1. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuia sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Nu sunt foarte multumita cu aceasta conditionare, uita chiar Mosul de spiritul sarbatorilor?:) Nu am facut brad in casa. De doua luni locuiesc la mama, care are un brad natural in curte. Pe acela l-am decorat cu luminite, iar pentru casa am primit niste decoratiuni specifice de la o prietena talentata, Majadore.

 

  1. Cu ce preparate culinare l-ai intampinat? Care este preferatul tau?

De toate cele traditionale se ocupa mama, nu cred ca ne-a lipsit ceva. Dimpotriva, cred ca ar fi fost suficient sa hranim o gasca de elfi:))  Avand in vedere ca sunt o gurmanda, nu as sti ce sa aleg mai intai, dar in acealsi timp imi doresc sa nu se intample dezastre, in materie de kilograme in plus, dupa aceasta perioada, cu tot cu magia ei. 🙂 Dintre toate preparatele aleg clar salata de boeuf si cozonacul, mai ales varianta impletita si insiropata pe care o am anul asta.

 

  1. Alaturi de cine ai asteptat aparitia lui?

La cat de obosita sunt la final de an, asteptarea a avut loc intr-un somn profund:)) si, alaturi de mine, si-a fluturat mustatile in sforait si catelusa mea, Tessy.

 

  1. El isi doreste de fiecare data sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu voiai sa ninga?

Categoric. Sa fie zapada cat casa, numai sa pot ajunge la concertul de Anul Nou, la Iasi:))

 

  1. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Pai ti-am zis ca am si eu probleme cu memoria, ca mosul, asa ca apelez la amintiri mai recente. :)) Glumesc, nu as putea sa uit vreodata Craciunul din copilarie, alaturi de familie, mai ales ca, pe o parte din ei i-am pierdut de-a lungul anilor. Dar la aceste amintiri, as adauga un Craciun sclipitor, efervescent, plin de bucuria unei reusite superbe, castigarea Sezonului 6 Bravo, ai stil! Celebrities.

 

  1. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Sa ia suplimente pentru memorie, ca e nevoie sa se tina in forma;)

Sarbatori cu bucurii tuturor!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *