Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Alexia Bărbulescu (6TEEN): Am scris multe scrisori pentru Moș Crăciun
2021-12-21 21:36:32

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Bună! Sunt Alexia Bărbulescu din 6TEEN!

2.  Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.

Am scris multe scrisori pentru Moș Crăciun. Toate începeau cu “dragă moșule” și se terminau cu “atât îmi doresc anul acesta” :))

3. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Este cel care ne aduce cadouri în fiecare an din Laponia.

4.  Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Știți acel moment când parcă toată lumea e mai bună și mai fericită? Pur și simplu e acea stare de bine pe care ți-o transmite toată lumea.

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Urmează să împodobesc bradul împreună cu familia in câteva zile.

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Iubesc sarmalele din toată inima, deci nu le împart cu nimeni, nici măcar cu moșul. în schimb, îi las mereu cozonac și lapte lângă brad.

7. Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Îl voi aștepta cu familia.

8.  El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

Îmi doresc mult să ningă.

9.  Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Nu cred că am amintiri preferate, dar mă bucur enorm când văd că a mâncat tot cozonacul și a băut tot laptele.

10.  Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Vreau să știe ca s recunoscătoare pentru toate cadourile primite.🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.