Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – ANTONIA: Amintirile frumoase pe care le trăiesc sunt legate de copiii mei și întâlnirile lor cu Moș Crăciun
2021-12-24 19:08:41

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.
A fost un an bun pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu și îi sunt recunoscătoare. Am lansat muzică, am avut concerte, proiecte frumoase, familia alături și aștept cu bucurie și entuziasm 2022.
Îmi doresc pentru la anul și mai multă muzică pe care să o lansez, să am oamenii dragi aproape, familia lângă mine și să am putere să fac toate lucrurile pe care mi le-am propus.

2. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.
Da, scriam în fiecare an scrisori lui Moș Crăciun, îi spuneam că am fost cuminte și că mi-aș dori să îmi trimită diverse lucruri la care visam.

3. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?
Moș Crăciun este un suflet bun care aduce fericire, împarte cadouri și ne îndeplinește dorințele. Locuiește în Laponia.

4. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?
Pentru mine Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare! Este minunat spiritul sărbătorilor, toate lumea se pregătește, își decorează frumos casele, cumpără cadouri pentru cei dragi, e un vibe de sărbătoare, copiii sunt fericiți și abia îl așteaptă pe Moș Crăciun. Cu siguranță că încă mai există și mai ales, de când am copii, trăiesc din nou cu emoție și văd aceste sărbători prin ochi de copil și e minunat!

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?
Da, sigur că da. L-am făcut împreună cu copiii, iar cu prietenii mei de la Purple Flowers, și curtea e decorată frumos de sărbătoare!

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?
Eu nu gătesc preparate specifice Crăciunului, dar părinții noștri au grijă să ne bucure cu mâncăruri delicioase: sarmale, prăjituri și muulte alte bunătăți.

7. Alături de cine vei aștepta apariția lui?
Voi aștepta alături de Alexandru și de copii, de părinții noștri și vom invita și câțiva prieteni la noi.

8. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?
Îmi place zăpada, le place și copiilor și m-aș bucura să ningă de Crăciun!

9. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.
Ooo, sunt multe! Când l-am întâlnit prima dată și am avut maaari emoții. Iar amintirile frumoase pe care le trăiesc sunt legate de copiii mei și întâlnirile lor cu Moș Crăciun, super emoționante!

10. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?
Să aducă tuturor, pe lângă darurile pe care și le doresc, un an mai bun, mai frumos, mai liniștit! Sărbători fericite și la mulți ani!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.