Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Dumi: Mai există spiritul sărbătorilor și nu o să dispară niciodată! Este magic!
2021-12-09 19:30:47
  1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Salut Carmen! Cred că am fost destul de cuminte anul acesta. Îmi doresc în primul rând, atât pentru mine, cât și pentru familia mea multă sănătate, să fim uniți și mereu împreună, iar pe plan personal, îmi doresc ca Moșul să facă cumva ca piesele și mesajele mele să ajungă la cât mai mulți oameni!

  1. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.

Am aproape 23 de ani și încă îi scriu scrisori Moșului 😂. Îi mulțumesc pentru tot ce îmi oferă și îl rog să treacă an de an pe la mine!

  1. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Știu că el este Moș Crăciun și locuiește peste tot!

  1. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Crăciunul este o sărbătoare foarte importantă. Nașterea Domnului, un moment ce ne unește și mai mult familiile! Da, cred că mai există spiritul sărbătorilor și nu o să dispară niciodată! Este magic!

  1. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Ohoo! Sigur! Eu fac bradul de la începutul lunii! Îmi place să îl văd cât mai mult timp!

  1. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Îl voi întâmpina cu tot ce se poate, dar în principal cu sărmăluțe și cozonac! Acestea sunt preparatele mele preferate!

  1. Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Alături de familie, iubita mea și prietenii mei!

  1. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

Îmi doresc să ningă! Zăpada de Crăciun este cea mai frumoasă!

  1. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Toate au fost speciale. Acum mă gândesc la un moment de acum mulți ani când a venit să-mi aducă un pian! Am fost fascinat de el!

  1. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Dragă Mosule, sper că îți plac piesele mele și nu te-am dezamăgit până acum, cel puțin! Îmi doresc să ai grijă de noi toți, pentru că trăim niște vremuri dificile.. Am încredere în tine!
P.S : Să treci și pe la prietenii de la Radio Crazy! Au fost super cuminți!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *