Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Elena Unc: Spune-i ca stiu cine este
2021-12-11 20:35:00

1.Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Buna, Carmen. Imi pare bine de cunostinta. Sa stii ca am fost foarte cuminte anul acesta 😊

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Da, de mica ii scriam scrisori lui Mos Craciun, spunandu-i sa-mi aduca cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi, concerte, daruri dintre cele mai frumoase. Imi place sa fiu surprinsa, de aceea intotdeauna ii las Mosului alegerea in ceea ce priveste cadourile.

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Spune-i ca stiu cine este. Este un spirit batran si intelept si locuieste in tara de gheata la Polul nord.

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Spiritul de iarna este un prilej de sarbatoare, un prilej de a darui, de a fi impreuna cu oamenii dragi, cu familia, de a renaste ca suflet, de a te insufleti cu cele mai magice momente. Simt ca luna decembrie pentru mine e cea mai frumoasa luna din an, mai cu seama ca sunt nascuta si in 10 Decembrie.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Da, fireste ca l-am facut. De fapt logodnicul si managerul meu l-a facut, Stefan, eu doar am privit.

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

Vom petrece Craciunul in familie. Matusa si bunica mea vor gati toate bunatatile pe care traditia le cere, insa preparatul meu preferat e cozonacul cu nuca si scortisoara pe care bunica mea il face. Ador sa-l manac propaspat scos din cuptor si sa vad aburii cum ies din el.

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Fireste ca alaturi de cel mai iubit om al inimii mele, Stefan Banu, cealalta parte a sufletului meu, omul cu care alcatuiesc un cuplu, omul alaturi de care exist si muncesc, logodnicul si managerul meu.

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Da, desigur. Imi doresc din suflet sa ninga. Iubesc fulgii de nea care cad peste pamant.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Cea mai frumoasa amintire e de la trei anisori si ceva, atunci cand pentru prima oara l-am vazut pe Mos Craciun si m-a tinut in brate.

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Desigur. Sa fie sanatos si sa faca toti copiii si toti oamenii fericiti.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *