Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Ene Ana Maria Emilia (6TEEN): Mereu încercam să-l spionez să văd când pune cadourile sub brad
2021-12-19 18:06:39

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.
🔴Bună. Mă numesc Ene Ana Maria Emilia🥰

2. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.
🔴Dragă Moșule, îmi doresc de la tine orice, dar cel mai important să am familia sănătoasă, să îmi îndeplinesc tot ce mi-am propus în cariera muzicală, și să fiu sănătoasă!🙌

3. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?
🔴Bineînțeles că știu cine este, și unde locuiește. El îndeplinește dorințele copiilor de Crăciun, și locuiește în Laponia.

4. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?
🔴 Pentru mine această sărbătoare înseamnă magie, acest spirit pe care noi îl simțim înainte de sărbători, ci chiar în zilele de sărbătoare ne aduce numai bucurii, iubire și veselie.

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?
🔴 Da, l-am făcut pe data de 8 Dec.

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?
🔴Hmm, n-am un preparat preferat, dar îl voi întâmpina cu bunătăți tradiționale. Sarmale, salată de boeuf etc..🤤

7. Alături de cine vei aștepta apariția lui?
🔴Alături de familia mea.

8. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?
🔴Daaa, îmi doresc să ningăă cât mai repede🤍

9. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.
🔴 N-am o anumită amintire, dar când eram mică așteptam cu nerăbdare să vină, si mereu încercam să-l spionez să văd când pune cadourile sub brad😅

10. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?
🔴 Din partea mea, poți să-i transmiți multă răbdare cu copiii și sănătate❤️ Te pup, Moșule🥰
CU DRAG, ANA 💙6TEEN💙

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *