Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Gabriella Nastas: Cred că i-a fost cam greu Mosului cu mine...
2021-12-10 19:06:01
  1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Salut toți ascultătorii Radio Crazy ! Vă îmbrățișez virtual pe toți cu mare drag. Anul 2021 e anul tuturor celor mai mari schimbări din viața mea. Am muncit extrem de mult, am fost implicată în tot ceea ce înseamnă proiectul “Gabriella Nastas” și chiar am fost foarte cuminte, de aceea cred că Moșul va fi blând cu mine. Îmi doresc să găsesc sub brăduț multă dragoste, fericire, inspirație, muzică bună, ascultători fideli, sănătate, putere de muncă, etc. Tot ce e mai frumos și bun! ❤️

  1. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.

Când eram mai mică, în fiecare an îi scriam Moșului scrisoare. Chiar îmi amintesc cu nostalgie în suflet acea perioadă a copilăriei mele.
Îmi amintesc cu exactitate că de fiecare dată îi ceream să îmi aducă câte ceva legat de muzică… o jucărie pian, un microfon, o vioară, un bilet la un concert etc. Cred că i-a fost cam greu Mosului cu mine… dar pentru că eram cuminte, evident avea grijă să găsesc sub brad întotdeauna ceea ce-mi doream.

  1. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Daaaa…. sigur…. este cel mai așteptat, cel mai bun și blând la suflet. Cu barba albă, și cu reni la sanie… mulți ani la rând adormeam cu ochii în geam, poate, poate il zăresc când vine….
Moșule te aștept și acum, cu același dor! 😊

  1. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Pentru mine sărbătorile de iarnă sunt despre familie și un dor imens de tot ce înseamnă, acasă. Să împodobim bradul împreună, cu sora și nepoțeii, să coacem prăjituri cu mama, să deszăpezim ograda de omăt cu tata… ahhh, îmi e foarte, foarte dor. E al doi-lea an când nu ajung acasă de sărbători, o sa îmi lipsească mult și anul acesta…

  1. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Încă nu am împodobit bradul, îmi place să-l împodobesc chiar de Crăciun. Așa că, îl voi aștepta pregătită.

  1. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Ador prăjiturile noastre moldovenești și preferata mea este “cușma lui Guguta”, o prăjitură tradițională cu clătite, vișine și cremă de smântână, pe care doar mama mea o poate face atât de… mmmm🥰🥰🥰

  1. Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Încă nu știu… nu mi-am făcut mari planuri. Anii trecuți eram la muncă, cântam… iar după, acasă cu familia. Anul acesta la fel ca și anul trecut voi fi departe de ai mei, dar cu siguranță nu mă voi plictisi pentru că voi avea alături câțiva prieteni Dragi sufletului . 😊

  1. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

Daaaaaaaaaaaa!!!! Îmi doresc zăpadă cât mai multă. Ador albul imaculat al iernii. Și vreau să mă dau și cu sania, așa cum făceam când eram mică.

  1. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Am multe amintiri, dar cred că cele mai prețioase sunt cele în care ne adunam toți verișorii la bunei acasă. Ieșeam seara la derdeluș cu bunelul până ne înghețau nasurile, iar apoi ne întorceam acasă, unde ne aștepta bunica un lighean mare de mere, ne așezam toți cuminți langa sobă, bunelul ne spunea povești, în timp ce în casă trosneau lemnele în foc, iar la geam șuiera vântul…

  1. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Da !!! Îmi e dor de el…am cele mai frumoase amintiri din copilarie . Și îi mulțumesc că avut grijă de visul meu cel mai mare și a contribuit la îndeplinirea Lui!

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *