Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Glorya: Mi-as dori sa traca si pe la copiii neajutorati anul acesta!
2021-12-13 09:23:00

1.Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Wow !Buna, Carmen! Sunt foarte incantata sa te cunosc!

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Sa fiu sincera, mereu cand eram mica obisnuiam sa-i scriu Mosului!
Ceream lucruri simple, jucarii, iar la final, “Te iubesc ” era nelipsit, pentru ca da, il iubeam pe Mos Craciun si ii eram recunoscatoare! 😂
Daca acum i-as mai scrie, i-as cere sanatate pentru ca am crescut si am realizat ca este singura care ne poate tine linistiti si fericiti.

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Normal ca stiu! Stiu de cand eram micuța! Laponia, un loc minunat!

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Spiritul sarbatorilor de iarna este bucuria din sufletele noastre in aceasta perioda sfanta.
Suntem romani, mereu va exista spiritul sarbatorilor de iarna la noi, incepand de la traditiile minunate pe care le avem! Chiar daca in ultimii doi ani sarbatorile au fost “prinse” in restrictii, spiritul sarbatorilor a ramas viu si neschimbat, dupa parerea mea.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Wow !Ii multumesc Mosului !Da, am facut bradul de la jumatatea lunii Noiembrie!Perioada sarbatorilor este cea mai frumoasa din an pentru mine, asa ca, vreau sa ma bucur cat mai mult timp de brad si de magia sarbatorilor!

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

Iubesc sarmalele, desi, sunt vegetariana de peste 10 ani!
In fiecare an gatesc tot felul de preparate traditionale pentru familia mea. In fiecare an obisnuiesc, pe langa sarmale si salata boeuf, sa fac un tort pentru cei dragi.

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Alaturi de toti cei dragi mie, nu va cum altfel l-as putea astepta!

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Sper sa ninga de Craciun!In Constanta, de ani buni nu a mai nins ca in povesti de Craciun.. Poate anul acesta avem noroc si noi! Ha ha!

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Imi aduc aminte de perioada Craciunului din 2012, in care am mers impreuna cu Mos Craciun la centrul Antonio, un orfelinat din Constanta..
A fost cel mai frumos Craciun! Am putut vedea bucurie in ochii unor copii extraordinar de destepti si buni!

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Exact cum ii scriam atunci cand eram mica, te rog sa-i transmiti ca-l iubesc si sa-i multumesti pentru tot ce face pentru noi! Mi-as dori sa traca si pe la copiii neajutorati anul acesta!
Va pup si va multumesc si voua pentru acest interviu magic si va doresc sa aveti sarbatori plinde de liniste si bucurie alaturi de cei dragi voua!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *