Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – INNA: Eu nu gătesc, mă bazez pe ceea ce gătește mama mea sau mama lui Toto
2021-12-24 18:41:39

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.
A fost un an bun, generos cu mine, pentru care sunt recunoscătoare: multe colaborări cu artiști pe care îi apreciez cum ar fi Alok (al 5lea cel mai mare DJ din lume), cu Sofi Tukker, Gromee, Brian Cross, The Motans, Irina Rimes și Carla’s Dreams și cel mai recent, cu Sean Paul pentru piesa ”Up”, care are deja 7 milioane de vizualizări pe YouTube și este super apreciată de fani.
Am lansat super multă muzică, am făcut sezonul numărul doi din Dance Queens House, adică 16 zile izolată într-o casă cu producători și compozitori, sesiuni muzicale, distracție emoție și bucurie. Puteți vedea pe canalul meu de YouTube 8 episaode super fan din casă. În plus, la începutul lui 2022, pregătesc un nou album cu muzica pe care am compus-o în casă.
Am avut și un nou sezon de Masked Singer în care mi-a plăcut să fiu detectiv, am lansat și prima mea colecție cu About You, am avut multe colaborări cu branduri pe care le apreciez.
Prin urmare, nu îmi doresc mai mult decât liniște, să am oamenii dragi aproape, sănătate, să călătoresc, să mă întorc pe scenă cât mai des.

2. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.
Când eram eu mică, nu prea se obișnuia să scriem scrisori lui Moș Crăciun. Dar cu siguranță, dacă ceream ceva, erau jocuri, jucării, haine și dulciuri, ca toți copiii.

3. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?
Este unul dintre cei mai așteptați și iubiți oameni care ne vizitează și ne face cadouri frumoase în fiecare an și vine de la Polul Nord.

4. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?
Spiritul sărbătorilor de iarnă este starea de magie, de fericire, în care oamenii sunt mai buni, mai recunoscători pentru tot ceea ce au. Cred că acest spirit încă mai există și mă bucur să îl trăiesc an de an.

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?
Da, l-am făcut deja. Este unul dintre momentele de care îmi este super drag când vin Sărbătorile.

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?
Eu nu gătesc, mă bazez pe ceea ce gătește mama mea sau mama lui Toto.

7. Alături de cine vei aștepta apariția lui?
De iubitul meu și de familiile noastre.

8. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?
Aș vrea să ningă, dar nu prea pare că se va întâmpla în București.

9. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.
Una dintre cele mai frumoase amintiri este atunci când Moș Crăciun mi-a adus o bicicletă. Îmi doream foarte mult!

10. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?
Vă urez tuturor sărbători frumoase și fericite și 2022 să fie cu bine și mult fun!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *