Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Michelle Harris: Desi contextul actual nu ne ajuta asa cum trebuie, sunt sigura ca inca exista spiritul Sarbatorilor de Iarna
2021-12-14 08:00:00

1.Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Buna, Carmen. Foarte dragut din partea ta sa il ajuti pe Mos Craciun si cu siguranta vei primi cadouri frumoase. Anul acesta am fost chiar foarte cuminte si muncitoare, am muncit foarte mult pentru a lansa proiectul si acesta este sincer cel mai frumos cadou pe care mi l-as putea dori si…pe care l-am primit anticipat: Michelle Harris a luat “nastere” si are multe de aratat.

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Nu am apucat sa ii scriu Mosului scrisoare cand eram mica, insa mi-ar placea sa ii scriu acum o scrisoare de multumire pentru ca mi-a adus de fiecare data cam tot ce mi-am dorit. Si nu neaparat lucruri materiale, cat mai mult spirituale.

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Cred cu tarie ca Mosul nu vrea sa se stie cu exactitate locatia sa pentru ca vrea sa isi transmita energia si doza de bunatate de la om la om. Asa ca Mosul poti fi chiar tu sau…vecinul de la etajul 3 😂

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Desi contextul actual nu ne ajuta asa cum trebuie, sunt sigura ca inca exista spiritul Sarbatorilor de Iarna. Acesta poate varia de la o simpla fapta buna pana la o piesa cu tematica care trasnmite foarte multa energie, voie buna.
Dar cu siguranta exista si este o perioada a anului in care, desi suna cliseistic, oamenii chiar devin mai buni, mai emotivi si se incarca cu energie pozitiva pentru inca un an plin.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Ii multumesc cu aceasta ocazie si desi am impodobit casa cu tot felul de decoratiuni de Craciun si luminite, voi mai astepta cateva zile pentru a face si bradul, dar este in plan.

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

In ultimul timp, sincera sa fiu…poftesc la orice, asa ca anul acesta nu ma voi da in laturi de la nimic. Bineinteles ca preferatele mele sunt sarmalele si abia astept sa le degust, desi va trebui sa lucrez intens la sala dupa. Dar o data pe an este Craciunul asa ca…de ce nu?

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Anul acesta voi fi singura de Craciun, dar cu siguranta voi merge la niste prieteni a doua zi.

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Mi-ar placea foarte mult sa fie un Craciun plin de zapada ca in povesti, desi nu am mai avut parte de foarte mult timp de asa ceva, but a girl can dream about it, right? Asa ca Mosule, daca esti dragut, make it snow.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Imi amintesc cu drag ca atunci cand eram mica chiar erau iernile mult mai frumoase, nu doar din pricina varstei ci si din cauza faptului ca erau mai putine probleme, atat personale, cat si in lume in general.
Mosul a fost si este prezent mereu, asa ca fiecare an reprezinta o amintire in colectie.

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

As vrea sa ii transmit sa asculte piesa “I want you for Christmas” pe care am lansat-o de curand si…desi este obositor, sa continue sa aduca lucruri frumoase in lume 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *