Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Miruna Ivanciu (6TEEN): Imi doresc sa ninga, mai ales de Craciun.
2021-12-18 19:04:08

1. Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Bună. Sunt Miruna Ivanciu, de la 6TEEN.

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Da, am scris multe scrisori pentru Mos Craciun si in fiecare an mi-am dorit lucruri simple, pentru ca spiritul Craciunului nu este despre cadouri, ci despre familie, sanatate si credinta.

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Stiu cine este, un batranel cu “argint” in par si in barba care locuieste in Polul Nord.

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Spiritul sarbatorilor de iarna este alcatuit din muulte luminite si multa caldura in ciuda vremii, dar cel mai important, este acel moment in care toata lumea lasa orgoliul si rautatile de o parte si are loc iertarea. Cred ca mai exista acest spirit, desi traim vremuri destul de grele si intunecate.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Nu am facut inca bradul, urmeaza…

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

Preparatul meu preferat este salata de boeuf, dar specialitatea mea sunt fursecurile!

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Voi astepta aparitia lui alaturi de familia mea.

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Imi doresc sa ninga, mai ales de Craciun.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun este chiar prima noastra “intalnire”, cand eram mica (pe la 3 anisori). Atunci am fost introdusa cu adevarat in lumea lui magica, moment in care i-am rostit prima poezie plina de emotii si rusine, desi stiam ca el este bun si nu ma va judeca.

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Ii transmit putere pentru a ajunge pe la toti copiii, in mod special pe la cei care nu au avut parte de prea multe bucurii, pentru ca eu oricum ma consider o norocoasa si chiar am tot ce imi trebuie, ei merita, in schimb, o bucurie si speranta.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *