Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Ronna Riva: Mos Craciun, te astept cuminte ca in fiecare an!
2021-12-15 19:30:00

1. Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Buna, Carmen! Imi doresc sanatate pentru mine si familia mea si multa forta de munca pentru anul ce urmeaza pentru ca am multe planuri ce trebuie finalizate.

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Am scris cand eram mica. Nici macar eu nu imi amintesc bine, dar stiu ca in fiecare an imi doream sa gasesc sub brad o pisica, reala, nu de plus cum gaseam de fapt 😂

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Eu stiu cine e si unde locuieste, dar el stie de mine?

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Spiritul sarbatorilor este bucuria de a fi langa oamenii dragi. Este momentul in care toti ne facem timp sa il petrecem impreuna si suntem norocosi cei care avem parte de asa ceva, pentru ca la noi, acest spirit inca exista.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Inca nu. Traditia in familia mea este sa impodobim bradul in seara de ajun. Imi place aceasta traditie si nu as schimba-o, dar cateodata mi-ar placea sa impodobesc bradul mai devreme ca sa ma pot bucura mai mult de el 🙂

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

Eu sunt vegetariana si nu sunt vreo bucatareasa priceputa. Dar primesc cu drag mancare gustoasa gatita de mama mea, fara carne si anume: ardei umpluti cu orez si ciuperci, salata de boeuf fara carne, salata de vinete (preferata mea) si cozonac.

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Alaturi de fetita mea si sotul meu. Este al doilea Craciun pe care il petrecem in aceasta formula si este minunat.

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Da, imi place zapada. Ar fi ca in povesti.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Craciunul in care am gasit pisica reala sub brad! Este cea mai frumoasa amintire cu Mos Craciun❤️

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Mos Craciun, te astept cuminte ca in fiecare an! Nu iti cer decat sanatate, ca pe restul le pot face si singura ca am crescut acum❤️

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *