Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Silvia Stoiana: Sper să ajungă la tine colinda „Din cer senin”
2021-12-22 15:45:32

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Din sacul Moșului îmi doresc multe dulciuri și hăinute frumoase! 🌲🎉

2.  Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.

Bineînțeles că i-am scris Moșului, cred că toți o facem! Una dintre dorințele profunde pe care i le-am adresat s-a și îndeplinit: “Dragă Moșule, îmi doresc mult, când o să fiu mare, să ajung cântăreață!”

3.  Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Moș Crăciun locuiește la Polul Nord și iarnă, în plină sărbătoare se strecoară pe horn și aduce cadouri deosebite pentru toata lumea.

4.  Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Spiritul sărbătorilor de iarna categoric există și este în noi toți, individual, dar depinde cât de mult ne deschidem sufletul ca să simțim.

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Bradul de Crăciun este nelipsit în casa noastră, în jurul lui depanăm amintiri și spunem povești frumoase.

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Hmm, ce faină întrebare🙃 Salata de boeuf este preferata mea.

7.  Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Anul acesta este unul special, întrucât familia noastră s-a mărit, a venit copilul nostru Silviu-Alexandru! În jurul bradului, vom fi cu cei dragi din familie, cu Silviu, dar și cu motanul meu iubit, Aron.

8.  El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

Ador zăpada! Mi-aș dori să ningă taree!

9.  Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Toate amintirile cu Moș Crăciun sunt deosebit de frumoase, nu am una anume!

10.  Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Dragă Moșule, te așteptăm cu mare drag 😘 să ne intri în case și să deschidem împreună cadourile! P.S. Sper să ajungă la tine colinda „Din cer senin”, pe care am pregătit-o special pentru a te întâmpina și pentru cei cărora le place să sărbătorească Crăciunul în stil tradițional.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.