Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Tonik Obiektiv: Ar fi minunat să avem parte de puțină zăpadă
2021-12-08 17:19:11
  1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca să afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Bună, Carmen! Eu zic că am fost destul de cuminte, am fost atât de ocupat cu lucrul la noul album, filmări pentru videoclipuri, încât am și uitat cum este să fii rau 😄. Mi-am primit deja cadoul… este vorba de noul meu album, pe care l-am lansat într-o ediție limitată, pe stick din lemn de nuc. Dacă mă gândesc bine, mi-aș dori o colaborare cu NICO, una dintre artistele mele preferate.

  1. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite.

Da, i-am scris o scrisoare când eram în clasa a doua. Din câte îmi amintesc, i-am cerut o mașinuță din metal și câteva dulciuri. Tot ce am primit atunci au fost doar dulciurile.

  1. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Logic că știu cine este… Teoretic locuiește în Laponia, practic legenda spune ca poate fi oriunde 😉

  1. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Spiritul sarbatorilor este sa oferi putin din putinul tau celor dragi si nu numai. Da inca exista in fiecare din noi zic eu

  1. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Nu l-am făcut eu, ci soția mea, n-am vrut să-i răpesc această mare bucurie. La noi bradul se împodobește la începutul lunii decembrie ca să ne bucurăm cât mai mult de spiritul sărbătorilor de iarna.

  1. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Sarmalele, salata beouf, cozonacul și friptura de porc vor fi nelipsite de pe masa de Crăciun. Sunt un carnivor înrăit, așa că îți dai seama că ador șoriciul, slănina afumată și cotletele 😛

  1. Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Alături de omul meu drag, cu care păstrez această tradiție de 20 de ani – soția mea

  1. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

DAAAA… Ar fi minunat să avem parte de puțină zăpadă, ca în perioada copilăriei.

  1. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Gustul de portocale foarte pronunțat al bomboanelor cubaneze care erau nelipsite din cadourile de Crăciun și momentul ân care am stat la pândă să îl prind pe Moș Crăciun, din păcate n-am apucat nici în ziua de azi să îl dibuiesc 🙂

  1. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Să fie sănătos și să nu uite de cadoul meu 😂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *