Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Toto (Ghetto Gang): Pe Mosul il voi astepta cu biscuiti si lapte
2021-12-24 23:44:09

1. Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.

Buna. Numele meu este Horvath Ilie Gabriel (Toto ) si fac parte din trupa de muzica Ghetto Gang.

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.

Scriam in fiecare an cand eram mai mic acum ca am 21 de ani nu i-am mai scris de la 18 ani, dar dacă i-as scrie acum lui Moș Craciun as incepe asa.

Draga Mosule,
Sa stii ca anul asta am fost foarte cuminte, am ascultat de parinti, am avut grija de sora mea mai mica, am avut note bune la scoala ❤️ imi doresc multa sanatate ❤️

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?

Mos Craciun este un spirit care imparte cadouri la toti copiii si el, cu renii lui, munceste foarte mult pentru cadourile copiilor si Mos Craciun vine de la Polul Nord.

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?

Pai, spiritul este ca toata familia se strange la masa si povesteste, mananca.. Unii fac niste eforturi mari ca sa ajunga sa ia acea masa in familie si spiritul acela de sarbatori este ceva unic. Simti niste emotii frumoase.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuie sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?

Am impodobit bradul.

6. Cu ce preparate culinare il vei intampina? Care este preferatul tau?

Pai, pe Mosul il voi astepta cu biscuiti si lapte, iar preferatul meu este salata de boeuf.

7. Alaturi de cine vei astepta aparitia lui?

Alaturi de familia mea ❤️

8. El isi doreste sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu vrei sa ninga?

Da, cred ca o sa ninga.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.

Pai, cea mai frumoasa amintire este cand m-am trezit dimineata si am vazut toata camera plina de cadouri, cand aveam 9 ani si mama mea era in libertate a fost cea mai frumoasa amintire.

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?

Mosule, iti doresc multa sanatate si iubire. Te iubesc si esti cel mai tare. ❤️ Sărbători Fericite! Am si eu o intrebare. Cum a fost 2021 pentru tine si ce iti doresti pentru anul viitor, Mosule? Pentru mine a fost un an super frumos unde am avut si greseli, am si invatat, am si pierdut, am si castigat ❤️ Iar la anul imi doresc sa muncesc mai mult pentru visul meu ❤️

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *