Radio Crazy, intermediarul dintre artiști și Moș Crăciun – Yuka: Să vă zic și un secret: camera mea e...
2021-12-16 11:47:02

1. Bună. Stai de vorbă cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca afle cât de cuminte ai fost anul acesta și ce-ți dorești, drept răsplată, din sacul Moșului.

Bunăă! Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, deci sunt așa fericită să stau de vorbă cu elful lui Moș Crăciun! Hmm… Eu aș zice că anul ăsta am fost destul de cuminte… și sper ca ai mei să confirme 🙂 Am avut un an plin, în care am întâlnit niște oameni minunați, creativi și deschiși să mă învețe câte puțin din toate lucrurile fascinante pe care le știu ei, iar pentru mine asta este cel mai mare cadou: un mix de lucruri învățate, experiențe și amintiri puternic întipărite. Toate acestea nu pot sa fie scoase din sacul moșului, dar ca să răspund și la întrebarea propriu-zisă care probabil se referă la ceva material 🙂 pe lista mea de Crăciun se află o pereche de cercei 😉

2. Ai scris vreodată o scrisoare pentru Moș Crăciun? Dacă da, ce cuvinte ai așternut pe hârtie? Că el e bătrân și a început să uite. 

Scrisori pentru Mosu’ scriu de când mă știu. Când eram mică știu că povesteam în scris ce am făcut de-a lungul anului și de ce merit eu cadourile cerute. O decoram cu sclipici, steluțe și culori și o puneam în brad sau la geam 🙂 În ultimii ani listele de dorințe mi-au devenit digitale, dar asta nu înseamnă că nu îmi dau silința să arate impecabil! 

3. Mă întreabă Moșul dacă știi cine este el și unde locuiește. Ce să-i spun?

Eu cred că Moș Crăciun este un sentiment care locuiește la caldură, în sufletul fiecăruia. E bunătate, grija pentru ceilalți, iubire și mai ales magie. 

4. Are o curiozitate și nu scap de el până nu-i răspund. Ce este spiritul sărbătorilor de iarnă și crezi că mai există?

Crăciunul nu este o sărbătoare, ci un sentiment puternic care în mijlocul haosului fiecaruia se instalează și ne amintește ce înseamnă cu adevărat să fii om. E o gură de aer care ne dă reset, ne face mai buni, toleranți.

5. Mi-a zis să-ți transmit că el are multe surprize pentru tine, dar trebuie să împodobești bradul ca să le primești. L-ai făcut?

Daaa! Încă de luna trecură! Și să vă zic și un secret: camera mea e împodobită cu luminițe de Crăciun încă de anul trecut 🙉

6. Cu ce preparate culinare îl vei întâmpina? Care este preferatul tău?

Ne-am propus ca zilele următoare să decorăm niște căsuțe de turtă dulce, preferatele mele. Abia aștept cozonacul și mirosul de scorțișoara răspândit în toată casa.

7. Alături de cine vei aștepta apariția lui?

Împreună cu întreaga familie! O să fie casa plină, așa e mereu la noi de sărbători. Suntem o familie numeroasă, iar de Crăciun ne place să ne bucurăm împreună!

8. El își dorește să vină cu sania, pe zăpadă, până la tine. Ce zici, tu vrei să ningă?

Mi-ar plăcea mult de tot să ningă! Să facem o bulgăreală în dimineața de Crăciun, iar după ce intrăm în casă, la caldură, să primim câte o cană de ceai sau ciocolată caldă pe care să o bem ascultând colinde și uitându-ne pe geam!

9. Care este cea mai frumoasă amintire legată de Moș Crăciun? El o știe, dar vrea să-mi povestești și mie, pentru că eu sunt cu el doar de 9 ani.

Una dintre preferatele mele este de când aveam vreo 4-5 ani. Eram la bunici când a intrat în casă Moș Crăciun cu un sac mare de cadouri în spate. M-am bucurat așa de mult să îl cunosc! Încă o amintire la care tin foarte mult este dintr-o seara de Crăciun în care am avut un concert. În acel an făcusem bradul în fata casei. Noaptea, târziu, când m-am întors de la concert, bradul era inconjurat de muuulte cadouri colorate, așa ca am fugit în casă, unde familia mea, în jur de 20 persoane, așteptau venirea moșului. Le-am spus de ce am găsit afară și am format un șir de oameni care dădeau din mână în mână cadourile de afară, prin bucătărie, până în sufragerie. 

10. Eu am notat toate cele spuse de tine și voi avea grijă să ajungă în atenția Moșului. Vrei să-i transmit ceva din partea ta?

Pe Moș Crăciun aș vrea să îl rog să aibă grijă ca toată lumea să fie fericită, sănătoasă și să facă tot posibilul să păstreze, indiferent de situația în care ne aflăm, magia Crăciunului vie!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *