Radio Killer - It Hurts Like Hell (videoclip nou)
2015-04-10 11:51:22

Radio Killer au lansat videoclip de exceptie realizat cu ajutorul camerelor de filmat dirijate de catre Khaled Mokhtar pentru “It Hurts Like Hell”, cel mai recent single al lor, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production.

Cadrele rupte parca din povesti au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Florestii de Prahova, cunoscut si sub numele de Micul Trianon. Un personaj aparte care s-a alaturat lui Lee Heart si Paul Damixie a fost Iggy, o iguana simpatica foc, care s-a simtit foarte bine pe platourile de filmare. Le multumim, pe aceasta cale, celor de la Animax care ne-au pus la dispozitie serviciile lui Iggy.

“<> este o poveste despre suferinta, acceptare si evolutie. Asta am incercat sa transmitem si in videoclipul piesei, echilibrul intre fericire si tristete, intre rai si iad, intre iubire si ura si drumul pe care toti il parcurgem pana ajungem la implinire. Este primul videoclip la care colaboram cu Khaled si suntem foarte incantati de ce a iesit.” au declarat cei de la Radio Killer.

Radio Killer este singurul grup electro care a fost inclus in playlistul BBC Radio One, fiind printre putinii artisti romani care continua sa faca senzatie in afara tarii. “It Hurts Like Hell” se asculta deja la posturile de radio si in cluburile din Polonia, Spania si Rusia.

Noul single Radio Killer, „It hurts like hell”, alaturi de alte hituri ale proiectului, va fi inclus pe albumul pe care urmeaza sa il lanseze foarte curand.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *