Rae Sremmurd a lansat single-ul Torpedo
2023-01-07 17:19:57

Rae Sremmurd a lansat single-ul “Torpedo”. Însoțita de un videoclip, piesa prezintă fără efort fluxurile melodice ale lui Swae Lee și Slim Jxmmi.

Swae dezlănțuie refrenul captivant al melodiei. Un amestec perfect de stăpânire și ireverență, noul single captivant îi găsește pe nativii din Tupelo creând un imn de club care se simte bine cu aroma lui sudică și talentul liric al celor doi artiști.

„Torpedo” este însoțit de un videoclip amețitor, cu mașini extravagante, bijuterii acoperite cu pietre prețioase și petreceri non-stop. Piesa urmează „Community Dick” și „Denial” – aceasta din urmă marcând prima melodie a fraților, împreună, în mai bine de patru ani. Înainte de asta, Rae Sremmurd s-a impus ca artiști importanți din lumea hip-hop, strângând single-uri de succes din momentul în care au aterizat cu „No Flex Zone” din 2014.

Primele lor două albume, SremmLife din 2015 și SremmLife 2 din anul următor, au fost certificate cu Platină, iar cel din urmă a dat naștere primului hit numărul 1 al grupului, „Black Beatles”, asistat de Gucci Mane. SR3MM, din 2018, a fost revoluționar în felul său, un efort de trei discuri prin care fiecare frate a obținut spațiul propriu al LP-ului pentru a lucra solo, înainte de a le lega la loc.

Următorul proiect, Sremm4Life, este așteptat în curând. Și cu niște bătăi de netăgăduit precum „Torpedo”, promite să fie una dintre cele mai tari lansări din 2023.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *