Rae Sremmurd face echipă cu Flo Milli pentru Community D**k
2022-08-17 21:14:47

Rae Sremmurd face echipă cu Flo Milli pentru “Community D**k”. Milli și-a lansat recent albumul de debut, în timp ce Swae Lee și Slim Jxmmi se pregătesc pentru sosirea celui de-al patrulea proiect.

Duo-ul rap Rae Sremmurd îsi pregătește de ceva vreme cel de-al patrulea album de studio (primul de la SREMM din 2018). În iunie, Sim Jxmmi și Swae Lee au lansat „Denial”, iar acum s-au întors cu o colaborare cu Flo Milli sub forma „Community D**k”.
Vorbind cu Zane Lowe de la Apple Music 1 despre piesa, Jxmmi a spus: „Este destul de nebunesc… unul dintre producătorii noștri, 30 Roc, a primit o înregistrare vocală de la această fată… așa că a cântat acea melodie. Ea a devenit cu adevărat creativă și a cântat-o ​​în acea melodie, iar el a probat-o pe ritm. Și s-a format un sunet de vară… sună ca Hot Boys, City Girls.”

Lăudând-o pe colaboratoarea lor, el a adăugat: „Flo Milli a primit acel ton. Ea vorbește pentru femei în cel mai bun mod, în cel mai distractiv mod. O să-l prezinte într-un anumit fel. Așa că am fost de parcă trebuie să i-o trimitem și să o lăsăm să înregistreze… i-am trimis piesa… a fost magnifică.”

În timpul aceluiași interviu, Rae Sremmurd a dat o idee despre ce ne putem aștepta de la viitorul lor proiect. „Facem asta de șapte ani. Așa că acum, ne-am dat seama. Ne cunoaștem meseria, ne cunoaștem rolul, ne cunoaștem sunetul. Chiar dacă nu renunțam la muzică, făceam muzică mereu.”

„Am avut atâtea încercări și erori, am văzut atât de multe reacții ale fanilor și am văzut ce funcționează și ce nu. Este timpul să continuăm să hrănim fanii.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *