Rafoo lansează albumul de debut foo, alături de Seek Music și Def Jam Recordings România
2023-04-25 14:21:33

Un talent pe gustul tuturor, Rafoo este un artist hip-hop din Oradea ce tocmai și-a lansat albumul de debut numit “foo” în colaborare cu Seek Music și Def Jam Recordings România sub atenta îndrumare a lui Lu-K Beats.

“Albumul ăsta reprezintă evoluția mea în ultimii doi ani. Am reușit să incapsulez în 15 track-uri cam tot ce am putut avea pe suflet. Procesul de creație a fost mai mult un proces de descoperire a tuturor laturilor mele atât ca artist, cât și ca om. Take-uri reluate, dubii în legătură cu sinele, nopți și zile în cameră în fața microfonului, o pătură întinsă pe podea ca să “izolez fonic”, improvizam totul încât să iasă cât mai bine. Am pus o presiune imensă asupra mea, am așteptări gigantice de la mine însumi. Țin minte cum lucram la ultimele lucruri pentru album și de la stres și lipsa somnului a 2-3 nopți am început să sângerez din nas și să vomit. La început nici măcar nu aveam în cap ideea de a face un album full-length, dar după ce s-au strâns vreo 7-8 piese și am văzut cât de bine se leaga mi-am asumat misiunea asta de a le înșira sub o formă cât mai autentică. Vreau sa le mulțumesc tuturor producătorilor și artiștilor care au participat la realizarea “foo”, fără de care albumul nu și-ar fi atins potențialul maxim al sound-ului.” – Rafoo

Albumul “foo” conține 14 piese dintre care patru colaborări împreună cu RAVA, IDK, Amuly și Alduts Sherdley. Fiind și producător, Rafoo are șase producții proprii pe album, restul pieselor fiind compuse alături de Endru, Joey Crack, Gorby, Mvrcu și xnrst.

Albumul a debutat pe locul doi în Top Albums pe Apple Music, iar în prezent, Rafoo a început filmările primului videoclip din carieră alături de RAVA pentru piesa “Înec Amar” în regia lui David Mogan. “Înec Amar” se bucură deja de hype pe Spotify, fiind adăugată în unele dintre cele mai mari playlisturi: rap viral, TRAP ROMÂNESC, New Music Friday România, RO MUSIC FRIDAY.

Rafoo este rapperul ce dă dovada de o dualitate în versuri și imagine, pe de-o parte are dume și flow-uri precum un MC din old school, pe de cealaltă parte înțelege cultura flexului ca artiștii noii generații. În 2020 a lansat EP-ul “Întuneric Rău” care a strâns aproape trei milioane de streamuri pe platforme având colaborări de la RAVA & Endru. Ulterior, Rafoo a colaborat la rândului lui pe piesele lui Swisher și IDK, fapt care l-a propulsat și mai mult în atenția oamenilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *