Ralflo și Simona Nae au lansat Ca în filme, varianta în română a hitului Ca Va
2023-06-20 16:40:00

Anul trecut, după opt ani de pauză, Raflo și Simona Nae lansau videoclipul piesei ”Ca Va”, o colaborare specială. Iată că la aproape un an, cei doi revin cu o variantă în română a acestei piese, care are și un videoclip, la fel ca cealaltă.

Chiar dacă cei doi interpreți au stiluri muzicale diferite, au intrat în studioul de înregistrări și au colaborat pentru piesa „Ca Va”, la care au filmat și un videoclip împreună. Acest lucru se întâmplă anului trecut și lansau single-ul alături de Sprint Music, pe 24 iunie. Iată că acum cei doi au o nouă surpriză muzicală, căci au făcut și o varianta în română a melodiei respective.

”Prima dată am scris ”Ca Va” în franceză apoi ne-am distrat, glumeam și așa a ieșit și varianta în română. Am observat că iese un text catchy și am hotărât să lăsăm și varianta asta”, ne-a povestit Simona Nae despre noua variantă a melodiei.

„Noi ne cunoaștem de mult timp, în 2014 am mai colaborat împreună. Ideea piesei „Ca Va” a fost a mea, piesă a fost scrisă ca și linie de mine, și textul este scris de el. M-am dus în studio și i-am propus să facem piesa. Prima oară melodia nu a fost gândită pentru colaborare, ci ca și piesă solo. Însă apoi ne-am gândit că ar fi cool să facem o nouă colaborare. Videoclipul este filmat în Grecia, în Lefkada, Pargă, și a fost regizat de Claudiu Stan”, ne spunea Simona Nae.

Iar Ralflo, la rândul lui, ne-a povestit că „este a treia colaborare cu Simona, este ceva fresh, de vară, amestecat, sună a hit în stilul balkanic. Aceasta e varianta în română după ce am lansat-o pe cea în franceză. Și ne-am învățat unul pe altul, eu pe ea franceză, ea pe mine română. Simona s-a descurcat foarte bine, a avut și accent potrivit și tot ce trebuie. Și m-a ajutat și pe mine cu câteva cuvinte când greșeam, la varianta în limba română. Cel mai important e să fii pe placul tuturor, sper că piesele mele să placă, să simtă vibe-ul de vară”, spune Ralflo în încheiere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *