Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru "Ca Va"! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!
2022-06-24 12:17:56

După ce au lucrat impreună acum opt ani la piesa “Doar Tu” și au avut succes, iată că Ralflo și Simona Nae au repetat această experiență. Cei doi interpreți care au stiluri muzicale diferite au intrat din nou în studioul de înregistrări și au colaborat pentru piesa “Ca Va”, la care au filmat și un videoclip împreună.

După ce Simona Nae a revenit în forță cu o piesă nouă, acum are o altă surpriză muzicală împreună cu Sprint Music, mai precis o nouă colaborare cu Ralflo pentru melodia “Ca Va” la care au filmat și un videoclip în Grecia în regia lui Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“Noi ne cunoaștem de mult timp, în 2014 am mai colaborat împreună. Ideea piesei “Ca Va” a fost a mea, piesa a fost scrisă ca și linie de mine, și textul este scris de el. M-am dus în studio și i-am propus să facem piesa. Prima oară melodia nu a fost gândită pentru colaborare, ci ca și piesă solo. Însă apoi ne-am gândit că ar fi cool să facem o nouă colaborare. Videoclipul este filmat în Grecia, în Lefkada, Parga, și a fost regizat de Claudiu Stan”, spune Simona Nae, care ne-a mai spus că datorită acestei piese a luat lecții de franceză de la Ralflo, având de furcă și fiind și amuzant în același timp acest lucru.

“Eu știu foarte puține cuvinte in franceză și a fost interesant când m-a învățat el. El mă învăța pe mine și eu pe el”, ne-a mai spus Simona. Iar Ralflo, la rândul lui, ne-a povestit că “este a doua colaborare cu Simona, este ceva fresh, de vară, amestecat, sună a hit în stilul balkanic. Noi avem două variante la piesa asta, în română și franceză. Și ne-am învățat unul pe altul, eu pe ea franceză, ea pe mine română. Simona s-a descurcat foarte bine, a avut și accent potrivit și tot ce trebuie. Și m-a ajutat și pe mine cu câteva cuvinte când greșeam, la varianta în limba română. Cel mai important e să fii pe placul tuturor, sper ca piesele mele să placă, să simtă vibe-ul de vară”, spune el în încheiere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *