Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!
2017-05-26 19:11:14

Raluca Zenga a fost aseara o aparitie de colectie la petrecerea de majorat a revistei VIVA! Mamica ZEN, venita special in tara pentru lansarea primului sau volum de poezii, “Dragostea 3D”, care va avea loc maine, de la ora 14.30, la Bookfest, la standul Editurii Integral, a ales, ca de obicei, o tinuta cocktail-party chic, care sa o puna in valoare.

Sotia lui Walter Zenga a fost admirata indelung la petrecerea VIVA, optand sa poarte o rochie Talulah, accesorizata cu clutch Gucci, sandale Nicholas Kirkwood si cercei Miu Miu.

Raluca Zenga a lansat pe pagina sa oficiala de Facebook, invitatia la lansarea primului sau volum de poezii, care va avea loc maine la Bookfest:

“Dupa “Manualul mămicii ZEN”, domnul Costel Postolache de la Editura Integral mi-a mai implinit un vis: publicarea primului meu volum de poezii, “Dragostea 3D”! Multumiri infinite pentru ca ai crezut in mine de la bun inceput, drag prieten!
Pentru prietenii care doresc sa ma sustina, va astept maine la Bookfest, de la ora 14.30, la standul Editurii Integral din cadrul Romexpo”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *