Raluca Zenga si-a sarbatorit sotul! I-a daruit un talisman care sa-i poarte noroc!
2017-05-03 22:29:30

Raluca Zenga este o sotie fericita si rasfatata de catre italianul Walter Zenga. Au impreuna o familie frumoasa si unita, se completeaza si sunt parintii perfecti pentru cei doi copii ai lor, Samira si Walter Jr.

Autoarea Manualului Mamicii ZEN, Raluca Zenga, si-a sarbatorit zilele trecute sotul care a implinit o frumoasa varsta. Frumoasa sotie a lui Walter Zenga i-a pregatit o petrecere pe cinste antrenorului italian, alaturi de prietenii lor apropiati din Dubai, dar si mai multe cadouri simbolice.

“A fost ziua sotului meu si am sarbatorit-o acasa, in Dubai, alaturi de prietenii nostri. I-am luat tot felul de gadgeturi pentru antrenamente, chestii simbolice, printre care si un talisman pentru noroc!”, a spus Raluca.

De asemenea, ea a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru sotul sau: “La multi ani frumosi minunatului meu sot, Walter Zenga! La fel ca vinul italian, te faci mai bun odata cu trecerea timpului si iti extinzi astfel modalitatile de a iti rasfata sotiaJ)))”, a mai scris Raluca Zenga.

Multa sanatate si fericire ii dorim noi. Voi?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *