RAMMSTEIN lanseaza single-ul ZICK ZACK
2022-04-09 10:23:00

Muzica de succes, artiștii populari ar trebui să se străduiască întotdeauna să surprindă ascultătorii – cu idei bune, conținut puternic și uneori neașteptat, precum și melodii grozave – ceva ce Rammstein reușește să facă din nou și din nou.

În orice caz, zvonul care a apărut la începutul lunii aprilie că trupa din Berlin ar fi investit într-o „clinica de înfrumusețare” cu numele „Zick Zack” s-a răspândit cu siguranță ca focul.

Fanii din întreaga lume au apelat la linia fierbinte „Zick Zack” pentru a face o programare, pentru a afla mai multe despre clinică sau chiar pentru a discuta cu echipa de experți.

Versurile pentru „Zick Zack” și videoclipul tratează, de fapt, ceea ce în zilele noastre este adesea o tendință compulsivă a individului spre auto-optimizare, uneori prin modificarea radicală a aspectului vizual prin folosirea bisturiului.

Pentru lansarea fizică a noului lor single, Rammstein publică o revista „Zick Zack”. Revista de 32 de pagini conține povești, fotografii și interviuri pe tema „Mai frumos, mai mare, mai greu”, precum și o coloană de scrisori a cititorului numită „The Dr Flake Botox Box”, un poster XXL, șase postere și 30 de autocolante exclusive Rammstein si, desigur, CD-ul unic cu 2 piese este inclus cu revista.
„Zick Zack” va fi lansat și pe vinil negru de 7 inchi. Boys Noize a furnizat remixul piesei. Ambele formate fizice vor fi lansate pe 13/4.

Fanii Rammstein ar trebui să marcheze ziua de 9 aprilie în calendar.
Un chioșc pop-up Rammstein se va deschide la Alexanderplatz din Berlin (Alexanderplatz/Otto-Braun-Str. 70-72) la ora 10 dimineața (până la 14:00), unde single-ul Zick-Zack va fi vândut ca parte a revistei suplimentare menționate mai sus, înainte de lansarea sa oficială – în limita stocului disponibil.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *