Ramona Nerra & Dr. Mako lanseaza alaturi de Mnday “Sorry (for you)”
2018-03-28 18:15:49

Ramona Nerra, semifinalista “Vocea Romaniei” 2016, si Dr. Mako colaboreaza cu Mnday si lanseaza single-ul si clipul “Sorry (for you)”. Muzica si versurile sunt scrise de catre cei trei artisti, iar videoclipul este regizat de catre Dima Makrinic.

“Pentru mine regasirea muzicala alaturi de Ramona a fost un prilej de mare bucurie. Distanta dintre noi, pentru ca ea traieste in prezent in Germania, nu a fost deloc un impediment. Am facut un soi de ping pong muzical pe net, eu cu productia, ea cu vocea. Asa a iesit piesa «Sorry (for you)»”, declara Dr. Mako.

”Sunt foarte bucuroasa si mandra de reluarea colaborarii noastre muzicale, dupa atatia ani in care fiecare dintre noi s-a dezvoltat artistic. Am revenit cu o melodie frumoasa care are un mesaj puternic: uita-te inainte pentru ca asta e directia in care te indrepti. O piesa, care in ciuda povestii, poarta un mesaj pozitiv si un ritm care te duce cu gandul la vara”, adauga Ramona Nerra.

Dr. Mako, compozitor si producator, a dedicat ultimii ani productiei muzicii pop si dance. Pana in prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum “Tu” (feat. Eli), “Ea a fost prima” ( ft. Pacha Man) , “Dragostea-i nebuna”, “Stai” ( ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, dar si numeroase reactii pozitive in mediul online. Cel mai recent single semnat Dr. Mako a fost lansat in aprilie 2017 alaturi de Alice S, sub forma unui video-lyric si se numeste “My Kiss”.

Ramona Nerra sta de 15 ani in Germania, unde este o cantareata cunoscuta. In 2016, artista a reusit sa cucereasca publicul la Vocea Romaniei prin show-ul, vocea si energia ei, iar in 2017, a ajuns pana in finala in cadrul Selectiei Nationale Eurovision cu piesa “Save me”. A colaborat cu ATB pentru piesele “Never give up” si “In and out of love” si a urcat pe aceeasi scena cu artisti internationali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Sorry (for you)”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *