Ramona Păun se alătură portofoliului de talente Global Talent United!
2020-07-16 18:59:55

Fermecătoare, extrem de carismatică și jovială, Ramona Păun este una dintre cele mai apreciate prezențe din televiziune. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Ramona poate fi urmărită la PRO TV, unde le aduce românilor știrile din sport.
Fiind o fire veselă și curioasă, prezentatoarea iubește să exploreze teritorii noi și să învețe în permanență. Așa a învățat să cânte la pian și să creioneze schițe de design vestimentar. Însă principalele ei pasiuni rămân tenisul, călătoriile și șofatul.

Ramona Păun se alătură portofoliului Global Talent United, cea mai mare agenție de marketing influencers din România, și spune despre această colaborare: “Sunt foarte încântată că am început această colaborare cu echipa de profesioniști de la Global. Aștept cu nerăbdare să fac parte din proiectele creative ale Global Talent United, așa că fiți cu ochii pe conturile mele de Social Media, pregătim lucruri frumoase :)”.

Ramona este un adevărat profesionist și se dedică cu foarte mult entuziasm proiectelor pe care le începe. Totodată, se implică activ în activități de voluntariat care au legătură cu natura și cu animalele.

Ramona Păun poate fi urmărită la PRO TV, unde prezintă știrile din sport, dar și în portofoliul Global Talent United, alături de care pregătește campanii ce vor putea fi urmărite pe platformele ei de socializare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *