Randi lanseaza noul single, “Calc pe suflete”, o piesa inspirata din propria sa experienta
2016-04-21 08:50:31

Dragostea este un sentiment universal care aduce lumina in viata noastra, insa in acelasi timp ne poate provoca durere. Latura noastra umana imperfecta ne face sa gresim uneori fata de persoana iubita, iar noua piesa a lui Randi, ”Calc pe suflete”, vorbeste despre asta.

“Am scris piesa asta acum doi ani si de atunci mi-am tot facut curaj sa o lansez! Sunt om si cant despre mine, despre sentimente, despre oameni si greselile lor. Nu e usor pentru un artist sa isi arate gandurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred ca natura noastra umana este frumoasa, plina de lumina, dar in acelasi timp imperfecta, supusa greselii, care lasa urme in sufletul nostru si al celor din jur! Eu am gresit uneori in dragoste si nu sunt mandru ca am facut-o, iar greselile acestea au ramas cu mine pana astazi, asteptand sa fie puse pe muzica.”, declara Randi.

Iubirea este cel mai ”cantat” sentiment de pe Pamant, iar pentru Randi constituie o continua sursa de inspiratie pentru piesele sale. Artistul descrie prin muzica sa toata paleta de stari si emotii prin care trecem atunci cand suntem indragostiti. Daca in ”Dansam”, artistul vorbea despre sentimentul de insingurare la care ajungem uneori in cuplu, in ”Calc pe suflete” este vorba despre greselile pe care le facem uneori si suferinta pe care o provocam persoanei iubite. Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si imprejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu.

Piesa ”Calc pe suflete” este compusa de Randi in studiourile Famous Production.

Va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *