Randi lansează o piesă nouă împreună cu Faydee: Body Language!
2022-02-04 19:23:00

Randi începe anul în forță, lansând o piesă de top, în colaborare cu binecunoscutul cântăreț australian Faydee. Body Language este o piesă dance energică, cu influențe slap bass și cu subtile influențe balcanice în temă și interpretare. Piesa este compusă și produsă de Randi, în studiourile Famous Production, iar versurile piesei sunt scrise de către Randi în colaborare cu Faydee.
După ce a lansat „Dincolo de Marte”, alături de Roxen, piesă ce a stat săptămâni la rând în trending pe YouTube, Randi vine cu o colaborare fresh și țintește piața internațională, împreună cu Faydee. Iată ce are de spus artistul despre această colaborare.
„Piesa Body Language este compusă de mine, apoi trimisă lui Faydee, care și-a scris versurile pentru partea sa. Este o piesă dance, groovie, care deschide un drum nou pentru mine. Mi-am dorit să explorez sound-uri și zone noi în muzica internațională și-mi doream de multă vreme să mă exprim în felul acesta. Vibe-ul este unul sexi, de flirt, vorbele fiind înlocuite de limbajul trupului și de energia celor care dansează și fac din asta un preludiu, un ritual! Mă bucură colaborarea cu Faydee, este un artist pe care îl respect și sperăm ca piesa noastră să ajungă la inimile ascultătorilor.” Spune Randi
La rândul său, Faydee este încântat de colaborarea cu Randi: „Sunt bucuros să colaborez cu Randi pentru această piesă. A fost o experiență tare să lucrez alături de el și abia aștept ca publicul să asculte Body Language și, sper eu, să se bucure de ea tot atât de mult cât ne-am bucurat noi să o facem!”
Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a devenit celebru în industria muzicală internațională cu proiectul Morandi, câștigând numeroase premii pentru hituri precum “Love Me”, “Falling Asleep”, “Angels”, “Colors”. În 2013 Randi a început să compună și în limba română, lansând piese de succes, precum “Ochii ăia verzi”, „Prietena ta”, „Dansăm”.

Faydee este un artist australian de origine libaneză, cu o mulțime de piese în palmares ce au cucerit topurile și inimile ascultătorilor, precum “Can’t Let Go” sau “Habibi (I Need Your Love)”. Artistul a câștigat numeroase premii internaționale și a colaborat de-a lungul timpului cu nume proeminente precum Kat DeLuna, Leftside, Shaggy sau Mohombi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *